Mainos:Pitkän jäljestyksen jälkeen murtokolmikko jäi kiinni Lahdessa

NordenBladet —

29.01.2020 klo 09.43Häme
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti tiistai-iltana, että Vinkkakadulla yritetään murtautua teollisuuskiinteistöön. Tapahtumapaikalle lähti useita partioita. Partioiden saapuessa paikalle olivat tekijät ehtineet poistua paikalta. Halliin oli yritetty mennä sisälle tekemällä seinään reikä.
Murtomiehet olivat jättäneet paikalle jälkiä joita seuraamalla poliisikoirapartio ja muut partiot tavoittivat useiden kilometrien päästä kolme miestä piilottelemassa. Kolmikosta kaksi olivat menneet pyöräkuormaajan alle piiloon ja yksi oli räjäytysuojamattojen alla piilossa.
Miehet olivat kaikki syntyneen 1990-luvun alkupuolella ja heidät otettiin kiinni epäiltynä varkateen.
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti tiistaina puolenpäivän aikaan varkausrikoksesta Holman Prismassa. Poliisipartio sai selville, että 25-vuotias mies oli ottanut erilaisia tuotteita noin 300 euron arvosta ja mennyt sovituskoppiin. Siellä hän oli purkanut puukolla tuotteista hälytinlaitteita ja poistanut tuotteita myyntipakkauksista, minkä jälkeen laittanut tuotteet reppuunsa. Hän poistui liikkeestä maksamatta tuotteita. Vartijat ottivat miehen kiinni kassalinjojen jälkeen.
Miestä epäillään varkaudesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon. Hänet vietiin poliisilaitokselle, jossa hänet kuulusteltiin asiassa.
Lahti. Nelikymppinen nainen näpisteli kahdessa eri liikkeessä keskustan kauppakeskuksessa Aleksanterinkadulla. Hän oli ensimmäisessä liikkeessä anastanut kaksi huivia ja lapasklipsit, minkä jälkeen hän oli poistunut kaupasta. Vartijat ottivat naisen kiinni toisesta kaupasta. Kiinnioton yhteydessä hänen hallusta löytyi kyseisestä kaupasta anastettu paita, jonka hän oli pukenut päällensä.
Naista epäillään kahdesta näpistyksestä ja hänet kuulusteltiin rikosta epäiltynä kyseisiin rikoksiin.
Orimattila. Partio sai hätäkeskukselta häiriötehtävän tiistaina kello 15.35 Erkontielle. Partio tapasi paikalta kolme henkilöä joiden hallusta löytyi erinäisiä luvattomia esineitä.
Nelikymppisen miehen hallusta löytyi 9 mm starttipistooli ja puukko. Häntä epäillään ampuma-aserikoksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.
Kolmekymppisen miehen hallusta löytyi kaasusumutin ja sähkölamautin. Häntä epäillään puolestaan vaaralliseen esineen hallussapidosta ja lievästä ampuma-aserikoksesta.
36-vuotiaan naisen hallusta puolestaan löytyi kääntöveitsi ja kaasusumutin. Häntä epäillään toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta ja lievästä ampuma-aserikoksesta.
Forssa. 36-vuotiasta miestä epäillään varkaudesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta. Asianomistaja ilmoitti tiistai-iltana, että hänen työmaallaan sosiaalitiloissa lukitusta kaapista oli anastettu 200 euroa rahaa ja auton avaimet. Tekijästä ei ollut tietoa tässä vaiheessa.
Hätäkeskus ilmoitti myöhemmin illalla kello 22.51 miehestä joka nukkuu pöydässä Autokeitaalla. Partion mennessä paikalle oli mies jo herännyt ja hän käveli ulkona. Mies otettiin kiinni ja hänen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksessa aikaisemmin anastetuksi ilmoitetun auton avaimet. Anastettu auto oli pysäköitynä Autokeitaan edessä.
Mies otettiin kiinni epäiltynä edellä mainittuihin rikoksiin.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory