Mainos:Omaisuusrikoskierre katkaistiin vangitsemisella Joensuussa

NordenBladet ‚ÄĒ

28.01.2020 klo 13.40Itä-Suomi
Poliisi otti viime perjantaina 24.1. kiinni Kontiolahdelta kotoisin olevan noin 30-vuotiaan miehen, jonka epäiltiin anastaneen erilaista omaisuutta joensuulaisesta kauppaliikkeestä. Saman miehen epäillään käyneen anastamassa omaisuutta kahdessa muussakin joensuulaisessa kauppaliikkeessä 19.1. ja 20.1. Tapauksia tutkitaan kolmena varkautena. Kahdessa tapauksessa anastetusta omaisuudesta iso osa oli erilaisia Muumiastioita, joita mies oli tunkenut reppuunsa liikkeen sisällä. Yhdessä tapauksessa mies oli anastanut liikkeestä erilaisia vaatteita, jotka mies oli pukenut päälleen liikkeen sisällä sovituskopissa sen jälkeen, kun hän oli poistanut vaatteista hälyttimet. Kiinnostus Muumiastioihin selittyy poliisin käsityksen mukaan sillä, että astiat on helppo muuttaa rahaksi internetin myyntipalstoilla.
Mies oli vapautunut vankilasta 18.1. suorittamasta edellistä, pääasiassa omaisuusrikoksista saatua vankeustuomiota. Miehen rikoskierre käynnistyi siis välittömästi vankilasta vapauduttua ja hän ehti olla vapaana kuusi päivää. Viimeisen vuoden sisällä miehellä on omaisuusrikoksista yhteensä noin 30 rikosepäilyä.
Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi tänään miehen todennäköisin syin kolmeen varkauteen. Syyte asiassa on nostettava huhtikuun alkuun mennessä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory