Mainos:Kahden henkilöauton välinen kolari Nilsiässä Nurmeksentiellä

NordenBladet —

28.01.2020 klo 08.15Itä-Suomi
Nilsiässä tien 75 (Nurmeksentie) ja Hipantien risteyksessä sattui kahden henkilöauton välinen kolari maanantaina kello 12 aikaan. Toinen osallinen oli menossa Nurmeksen suuntaan, kun hänen kulkusuunnastaan vasemmalta Haukilammentieltä oli tullut henkilöauto, joka oli ylittämässä Nurmeksentietä Hipantielle. Hänellä oli risteyksessä STOP-liikennemerkki. Hänen kuljettama auto osui Nurmeksentietä tulleen auton vasempaan etukulmaan, jonka seurauksena tämä suistui kulkusuunnassaan oikealle puolelle ulos tieltä. Autossa oli kaksi matkustajaa, jotka loukkaantuivat sen verran, että heidät kuljetettiin tarkempiin tutkimuksiin. Haukilammentietä tullutta kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänen autossaan ei ollut muita matkustajia.
***
Poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan sunnuntaina päivällä hieman ennen kello yhtä sattui henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen kolari Iisalmessa Pohjolankadun ja Satamakadun risteyksessä. Polkupyöräilijän mukaan hän oli ollut ylittämässä liikennevaloilla ohjattua suojatietä Pohjolankadun ja Satamakadun risteyksessä ja törmännyt pohjoisen suunnasta kääntyneen henkilöauton vasempaan etukulmaan. Henkilöauto oli polkupyöräilijän mukaan pysähtynyt paikalle, mutta hän ei ollut huomannut kysyä hänen yhteystietojaan. Poliisi pyytää autoa kuljettanutta henkilöä ottamaan yhteyttä poliisiin numeroon 0295455019.
***
Poliisipartio pysäytti liikennevalvonnan yhteydessä henkilöauton tiistaiyönä kello 01.30 aikaan Sonkajärvellä Hongikontiellä. Auton kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometrikokeessa 0,62 mg/l, minkä vuoksi häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory