Mainos:Hämeessä törmäiltiin liikenteessä

NordenBladet — Hollola
Sunnuntaina aamupäivällä Salpakankaalla noin 20-vuotias nainen törmäsi henkilöautolla liikennemerkkiin ja roskakatoksen seinään. Ilmoittaja seurasi autoa ja sen perusteella poliisi tavoitti naisen Päijät-Hämeen keskussairaalasta. Hän puhalsi nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen. Nainen otettiin kiinni etsintäkuulutuksen perusteella. Hänen kuljettamastaan autosta poliisi poisti rekisterikilvet maksamattomien ajoneuvoverojen takia. Naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Tapausta tutkitaan rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja ajoneuvorikkomuksena.
Lahti
Sunnuntaina iltapäivällä noin 35-vuotias mies kuljetti henkilöautoa ja yritti ajaa poliisia pakoon. Ensin hän oli Möysässä törmännyt toisen henkilöauton perään ja poistunut paikalta. Poliisi sai autosta havainnon Launeella, jossa auto oli törmännyt toiseen suistaen sen ojaan. Poliisin kytkettyä pysäytysvalot päälle, kolaroinut auto oli nostanut nopeutta ja yritti paeta paikalta käyttäen kevyen liikenteen väylää. Poliisi tavoitti auton kauppaliikkeen takapihalta. Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Verikokeen jälkeen hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Kuljettajan lisäksi autossa oli kaksi matkustajaa. Kukaan ei törmäilyissä loukkaantunut. Auto romuttui ajokelvottomaksi. Kuljettaja otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
Sunnuntaina iltapäivällä kaksi henkilöautoa törmäsi liikennevalo-ohjatussa risteyksessä. Noin 20-vuotias mies oli erehtynyt valojen suhteen ja ajanut risteykseen punaisen valon palaessa. Samaan aikaan vasemmalta oli tullut noin 75-vuotiaan miehen kuljettama henkilöauto vihreillä valoilla risteykseen. Punaisia päin ajanut auto törmäsi toisen auton vasempaan kylkeen. Autot vaurioituivat törmäyskohdistaan. Autoissa olleet viisi henkilöä kuljetettiin tarkastettavaksi Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Nuorempaa kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Lisäksi Hämeenlinnassa, Heinolassa ja Lahdessa jäi kiinni henkilöt kuljettamasta autoa huumeiden vaikutuksen alaisina.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory