Mainos:Törkeitä rattijuopumuksia Somerolla

NordenBladet — Poliisi oli suorittamassa valvontaa Somerolla sunnuntain päivällä. Kantatie 52 poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton hieman ennen kello neljää. Henkilöauton kuljettaja vajaa 70-vuotias somerolaisnainen puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,5 promillen lukeman. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Someron keskustassa Helsingintiellä poliisi oli pitämässä ratsiaa sunnuntaina päivällä neljän aikoihin. Ratsiapaikalle ajoi henkilöauto, jonka kuljettaja 36-vuotias somerolaismies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,3 promillen lukeman. Lisäksi miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja huumepikatesti näytti positiivista kannabikselle. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Autossa matkustajana oli ajoneuvon omistaja 32-vuotias somerolaismies. Miehen hallusta löytyi vähäinen määrä kannabista. Auton omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle, huumausaineen käyttörikoksesta sekä liikennerikkomuksesta, koska hän oli luovuttanut ajoneuvonsa henkilölle, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Mies ajeli taksilla ilman maksukykyä. Taksiautoilija otti Turusta rautatieasemalta sunnuntai illalla kyytiin salolaismiehen ja kuljetti hänet Salon Hajalaan. Kun kyyti oli suoritettu ja oli maksunaika, asiakkaalla ei ollutkaan rahaa maksaa noin 80 euron taksimatkaa. Poliisipartio kävi selvittämässä tapausta Hajalassa. Paikanpäällä poliisille selvisi, että taksin kyydissä ollut asiakas on poliisille entuudestaan tuttu ja hänellä oli selvittämättömiä asioita poliisin kanssa. Näihin selvittämättömiin asioihin liittyen poliisi kiinniotti salolaismiehen ja toimitti hänet Salon poliisiasemalle. Poliisi epäilee 22-vuotiaan salolaismiehen tällä kertaa syyllistyneen petokseen.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory