Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 26.1.2020

NordenBladet —

26.01.2020 klo 17.36Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Tuntematon mies tunkeutui sisälle kerrostaloasuntoon parvekkeen lukitsematta jääneen oven kautta
Vantaa, Korsontie, 25.1.2020 klo 7.30
Maatasolla sijaitsevan asunnon haltija heräsi lauantaiaamuna siihen, että asunnossa oli hänelle tuiki tuntematon mies. Mies kertoi, että oli kiivennyt parvekkeelle lataamaan matkapuhelintaan, mutta koska häntä oli alkanut paleltaa, hän oli tunkeutunut asuntoon lukitsematta olleesta ovesta. Mies selitti asukkaalle, että hänen tarkoituksensa oli vain yrittää ladata matkapuhelintaan.
Asukas käski miehen poistumaan asunnostaan ja soitti asiasta poliisille. Asunnosta ei näyttävän puuttuvan mitään eikä tunkeutuja ollut käyttäytynyt aggressiivisesti.
Mies kaahasi pitkin Kehä 3:sta lapsi kyydissään
Vantaa, Kehä 3, 25.1.2020 klo 11 – 11.15
Nelikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen kaahaamalla pitkin Kehä 3:sta Vantaalla lauantaina aamupäivällä. Pakettiautoksi rekisteröityä ajoneuvoa kuljettanut mies ohitti muita ajoneuvoja vaarallisesti ja puikkelehti muun liikenteen seassa kaistalta toiselle. Hän ajoi enimmillään nopeudella 135 km/h alueella, jossa nopeusrajoitus oli 80 km/h. Miehellä oli tapahtuma-aikaan kyydissään apukuljettajan paikalla oma alle kouluikäinen poikansa. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.
Mies jäi kiinni epäiltynä törkeästi rattijuopumuksesta muiden tienkäyttäjien valppauden ansiosta Varistossa
Vantaa, Martinkyläntie, 25.1.2020 klo 16.10
Poliisille tehtiin ilmoitus epäillystä rattijuoposta, joka oli hetki sitten tankannut kylmäasemalla polttoainetta autoonsa. Henkilöautoa kuljettanut kolmekymppinen mies pysäytettiin Matinkyläntiellä ja hänelle tehtiin puhalluskoe. Sen tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan ja mies tuotiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrin kokeeseen. Sen tulos oli 1,09 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Miestä määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Miehen epäillään yrittäneen varastaa autoa löytämällään autonavaimella
Vantaa, Liesikuja, 25.1.2020
Parikymppinen mies otettiin kiinni epäiltynä henkilöautoon kohdistuneesta moottorikäyttövarkauden yrityksestä Vantaalla myöhään lauantai-iltana.
Asianomistaja kertoi, että auton avain oli hävinnyt aikaisemmin samana iltana. Pariskunta, jonka käytössä auto oli, epäili, että avain olisi pudonnut pihalle. Sitä ei kuitenkaan etsiskelyistä huolimatta löytynyt ja pariskunta päätti jättää auton parkkiin samalle pihalle ja vahtia sitä asunnosta käsin.
Myöhemmin samana iltana autoon tunkeutuikin avainta käyttäen mies, joka istui kuljettajan paikalle. Pariskunnan mies ryntäsi pihalle, jolloin mies lähti juosten karkuun ja onnistui pinkomaan pakoon. Poliisi löysi hänet kuitenkin myöhemmin tapahtumapaikan läheisyydestä.
Mies kiisti poliisipartiolle syyllistyneensä asiassa rikokseen ja selitti vain kokeilleensa, mihin autoon avain sopii. Hänen kertomuksensa uskottavuutta heikensi mm. se että hänen hallustaan löydettiin varastetuksi ilmoitettua omaisuutta. Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory