Mainos:Liikenne- ja häiriötehtäviä Kainuussa

NordenBladet — Kajaanilainen keski-ikäinen mies oli aiheuttanut häiriötä Kajaanin Laajankankaalla ja Lehtikankaalla perjantaina 24.1.2020 päiväsaikaan. Mies oli häiriköinyt ensin liikekiinteistössä rikkomalla sisääntuloportin ja pyrkimällä henkilökunnan tiloihin, minkä jälkeen aiheuttanut häiriötä koulun alueella ja toisen liikekiinteistön pihalla. Poliisi haki miehen rauhoittumaan poliisiasemalle. Miehen epäillään syyllistyneen vahingontekoon.
Kajaanissa Ahontiellä jäi perjantai-iltana 24.1.2020 kiinni henkilöautoa kuljettanut ulkopaikkakuntalainen mies, jolle suoritettu puhalluskoe näytti tulosta 1,05 mg/l. Mies vietiin tarkkuusalkometrikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.
Henkilöauto suistui ulos tieltä Kajaanin Vuoreslahdentiellä lauantaina 25.1.2020 iltapäivästä päätyen katolleen. Nuoren mieskuljettajan epäillään ajaneen autoa alkoholin ja huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena, puhalluskokeen tulos oli 0,89 mg/l. Mies vietiin verikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
Nuoren miehen kuljettama pakettiauto oli törmännyt valopylvääseen Kajaanin keskustassa sunnuntaiyönä 26.1.2020. Kuljettaja ei ollut jäänyt paikalle selvittämään tilannetta, mutta poliisi oli tavoittanut hänet myöhemmin ja mies oli myöntänyt tapahtuman. Valopylväs ja auto vaurioituivat tapahtumassa, henkilövahinkoja ei tiedetä tulleen. Miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
Mies oli riehunut Sotkamon keskustassa sijaitsevan kerrostalon rappukäytävässä lauantai-iltapäivästä 25.1.2020 rikkomalla mm. ulko-oven ja välioven lasit. Miestä epäillään lievästä vahingonteosta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory