Mainos:Liikennerikoksia ja ryöstön yritys Pohjois-Savossa

NordenBladet —

26.01.2020 klo 10.02Itä-Suomi
Poliisipartio suoritti Kuopiossa Vitostiellä rattijuopumusvalvontaa la 25.1 klo 10:30. Partio pysäytti henkilöauton, koska se oli katsastamaton. Lisäksi auto oli liikennekäytöstä poistettu ja ajoneuvovero oli erääntynyt. Autoa kuljetti ajokiellossa oleva kuopiolainen n. 40 -vuotias mies. Kuljettajalle suoritettu huumausainepikatesti, joka oli positiivinen, joten hänet kuljetettiin verikokeeseen mahdollisen huumaavan aineen toteamiseksi. Kuljettajan epäillään syyllistyneen mm. rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Poliisipartio suoritti liikennevalvontaa Siilinjärvellä tiellä 75 lauantaina klo 16:04. He mittasivat tutkalla henkilöautolle nopeudeksi 154 km/h. Tiekohtainen nopeusrajoitus kyseisellä alueella oli 80 km/h. Autoa kuljettanut kuopiolainen n. 20 -vuotias nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Tapahtumahetkellä oli muuta liikennettä ja autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.
Lauantaina n. klo 17 aikaan tuli Hätäkeskukseen ilmoitus, jonka mukaan Kuopiossa Minna Canthin katu 27 sijaitsevasta tyhjillään olevasta kerrostalosta on kuulunut ikkunan rikkoutumiseen viittaava ääni. Samalla on havaittu, että ullakolla palaa valot. Paikalle meni poliisipartio, joka tapasi talon sisältä yhteensä seitsemän 14-16 -vuotiasta poikaa. Poliisipartio tarkasti tilat ja totesi, että siellä oli juuri sotkettu paikkoja maalilla ja rikottu ikkuna. Tapausta tutkitaan vahingontekona.
Poliisille tuli lauantaina klo 20.05 aikaan tehtävä Kuopiossa Tulliportinkadulla sijaitsevan kaupan pihaan, jossa on tapahtunut ryöstön yritys. Paikalle mennyt poliisipartio sai selvitettyä, että siilinjärveläinen n. 30-vuotias mies oli mennyt pyytämään kyytiä autolla paikalle tulleelta pariskunnalta. He olivat kieltäytyneet, jolloin mies oli käynyt autoa kuljettaneeseen n. 20 -vuotiaaseen mieheen käsiksi ja uhannut ryöstää auton. Mies oli puolustautunut vääntämällä miehen maahan, jolloin tilanteen havainnut vartija oli mennyt avuksi. Vartija oli joutunut käyttämään voimakeinoja ryöstöä yrittäneen miehen rauhoittamiseksi. Tapausta tutkitaan ryöstön yrityksenä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena.
Poliisipartio pysäytti sunnuntaina klo 03:50 aikaan Kuopiossa Kirkkokadulla henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettaneelle n. 40 -vuotiaalle kuopiolaismiehelle suoritetun puhalluskokeen tulos oli 0.93 mg/l. Koska hänen oli syytä epäillä syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, suoritettiin hänelle myös tarkkuusalkometritesti Kuopion poliisiasemalla. Miehen ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory