Mainos:Kortittomien kokoontumisajot

NordenBladet — Lauantai-illan tehtäviä Sisä-Suomesta:
Saarijärven Summakoskentiellä jäi kiinni ajo-oikeudeton kuljettaja lauantaina klo 17.45. Pakettiauton ratissa olleelle 1950-luvulla syntyneelle miehelle kiinnijääminen oli toinen kerta vuoden sisään.
Jyväskylän Pupuhuhdantiellä klo 19 aikaan pysäytettyä 1990-luvulla syntynyttä miesautoilijaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kiinnijääminen oli kuudes kerta vuoden sisään.
Äänekosken Järvelänkadulla tavattiin klo 19.34 henkilöautoa ilman ajo-oikeutta ajanut 1970-luvulla syntynyt mies. Hän sai sakon kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
1990-luvulla syntynyt mies on epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta Juupajoentiellä Juupajoella klo 19.50. Ajo-oikeudeton kuljettaja päästeli henkilöautolla 115 km/h:n nopeudella 80 km/h:n alueella.
12-tiellä Nokialla pysäytettiin klo 20.10 Sastamalan suunnasta huristellut henkilöautoilija, jolle mitattiin 149 km/h:n ajonopeus. Ratissa oli ajo-oikeudeton parikymppinen mies. Autossa oli myös yksi matkustaja. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Hätäkeskus ilmoitti poliisille klo 20.23, että Tampereen Linnainmaalla sijaitsevassa marketissa oli otettu kiinni näpistellyt pariskunta. He olivat keränneet mukaansa mm. kosmetiikkaa, alkoholia ja elintarvikkeita yhteensä n. 130 euron arvosta, ohittaneet kassalinjat tuotteita maksamatta ja tämän jälkeen juosseet karkuun. Vartija otti heidät kiinni. Pariskunta yritti päästä tilanteesta ns. vähemmällä yrittämällä lahjoa vartijaa rahalla ja samaa yritettiin myös poliisipartiolle. Tästä seurasi, että rikosilmoitukseen kirjattiin varkauden lisäksi rikosepäily lahjuksen antamisesta. Pariskunta kuljetettiin poliisiasemalle.
Akaan Viialassa Matomäen alueella tarkastettiin klo 20.38 henkilöauto, jota kuljetti niinikään ajo-oikeudeton mies. Häntä epäillään myös ajoneuvorikkomuksesta, koska henkilöauton määräaikaiskatsastus oli jäänyt suorittamatta.
Jyväskylän Sulunperäntiellä klo 20.48 pakettiautoa ajanutta keski-ikäistä miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kiinnijääminen oli toinen kerta vuoden sisään.
Jyväskylän Keltinmäentiellä klo 21.04 aikaan tavattua henkilöautoilijaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kiinnijääminen oli toinen kerta vuoden sisään. Ajelua tutkitaan myös kahtena ajoneuvorikkomuksesta sillä auto oli käyttökiellossa katsastamattomuuden vuoksi ja rekisteritietojen muutosilmoituksen tekeminen oli laiminlyöty.
Kangasalan Sahalahdessa pysäytettiin klo 21.25 henkilöauto, jota kuljettanut nainen oli päihtynyt. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Nainen vietiin verikokeisiin. Kyydissä ollutta auton omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.
Tampereen Muotialantiellä klo 22.50 pysäytetty pakettiauton kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. 1980-luvulla syntyneelle miehelle kiinnijääminen oli 24. kerta vuoden sisään.
Mänttä-Vilppulassa Pieskantiellä pysäytettiin klo 23.41 henkilöauto, jonka 1980-luvulla syntynyt ajo-oikeudeton mieskuljettaja oli juovuksissa. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kiinnijääminen oli toinen kerta vuoden sisään.
Jyväskylän Hannikaisenkadulla sunnuntain puolella klo 00.55 pysäytettyä henkilöautoilijaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Autoa ajoi 1970-luvulla syntynyt mies.
Jyväskylän Väinönkadulta tuli tutkittavaksi pahoinpitely klo 01.58. Poliisipartio havaitsi Väinönkeskuksen ovien edustalla kaksi keski-ikäistä miestä, joista toinen löi toista nyrkillä kasvoihin. Osuman saanut mies kaatui kasvot edellä katuun. Lyöjä otettiin kiinni ja kuljetetiin poliisiasemalle. Ambulanssi hälytettiin paikalle tarkastamaan asianomistajan vammoja.
Poliisi tutkii pahoinpitelyä Jyväskylän Nevakadulla sijaitsevan ravintolan edustalta tapahtuma-aikaan 02.15. Ravintolasta oli poistettu aggressiivisen käytöksen takia 1990-luvulla syntynyt nainen. Ravintolan edustalla ennestään ollut 1970-luvulla syntynyt nainen oli yrittänyt rauhoitella poistettua asiakasta. Tässä yhteydessä hänen aggressiivinen käytöksensä oli kuitenkin yhä jatkunut ja rauhoittelija oli saanut nyrkin iskun kasvoihinsa. Asianomistaja oli kaatunut maahan ja lyönyt päänsä. Riehuja oli lisäksi polkaissut rikki asianomistajan silmälasit, jotka olivat lentäneet maahan. Vahvasti päihtynyt rikosesta epäilty kuljetettiin päihtymyssäilöön. Rikosilmoitus kirjattiin pahoinpitelystä ja vahingonteosta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory