Mainos:Kemissä rattijuoppoja

NordenBladet — Kemi 25.1.2020 kello 03.20 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen
Poliisipartio sai tehtävän Asemakadun ja Pohjoisrantakadun risteyksessä tapahtuneesta kolarista. Tapahtumapaikalla kävi ilmi, että VW Passatia Asemakatua pohjoisen suuntaan kuljettanut kemiläinen 24-vuotias mies oli kääntynyt Pohjoisrantakadulle päin Asemakatua etelän suuntaan ajavan taksin eteen, jolloin törmäys oli tapahtunut. Molemmissa autoissa oli useita matkustajia ja Passatissa kyydissä olleista osa loukkaantui lievästi ja yksi kyytiläinen joutui sairaalahoitoon. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 0,72 promillea ja hänelle tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Kuljettaja toimitettiin LPKS:ään tarkempiin verikokeisiin. Kuljettajalle ei ollut ajo-oikeutta.
Kemi 25.1.2020 kello 01.33 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos
Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Merikadulla henkilöautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli kemiläinen 28-vuotias mies. Miestä epäiltiin huumaantuneena ajosta, mutta ei suostunut huumepikatestiin jonka vuoksi hänet vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän oli lisäksi matkustuskiellossa. Miehellä on vuoden sisällä 16 kpl kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.
Kemi 24.1.2020 kello 21.45 törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen
Poliisipartiolle tuli tieto Ouluntien ja Kalkkinokantien risteyksessä hankeen ajetusta autosta. Partion mennessä tapahtumapaikalle oli auton vieressä kemiläinen 34-vuotias mies, joka kertoi kuljettaneensa autoa. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1.33 promillea. Mies toimitettiin tarkempiin verikokeisiin LPKS:ään ja sen jälkeen poliisivankilaan.
Kemi 24.1.2020 kello 22.30 – 22.39 lievä vahingonteko
Ilmarinkatu 7:ssä sijaitsevan kerrostalon alaoven ikkuna rikottu. Epäilty tekijä oli pienikokoinen, silmälasipäinen ja tällä oli ollut päässä tupsupipo, jossa sinistä.
Tornio 20-23.1.2020 varkaus
Torpinkadulla sijaitsevan yhtiön pihalla olleisiin ajoneuvoihin oli murtauduttu ja viety erilaisia osia.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot näistä asioista sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai arkisin puhelimitse numeroon 0295466156

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory