Mainos:Epäiltyjä liikennerikoksia ja törkeä pahoinpitely Pohjois-Savossa

NordenBladet —

25.01.2020 klo 09.50Itä-Suomi
Poliisipartio sai Hätäkeskuksesta tehtävän perjantaina 24.2.2020 klo 17:52, jonka mukaan Kiuruvedellä Katajatiellä on pahoinpidelty mies ulkona. Poliisipartio meni paikalle ja sai tietää, että kyseistä n. 50- vuotiasta miestä oli pahoinpidelty teräaseella lähistöllä sijaitsevassa yksityisasunnossa. Poliisi otti törkeästä pahoinpidellystä epäiltynä kiinni n. 40- vuotiaan miehen. Alkoholilla epäillään olleen osuutta asiaan. Uhri toimitettiin ensihoidon toimesta sairaalaan. Kyseiset paikkakuntalaiset miehet tunsivat toisensa eikä tapahtumaan epäillä liittyvän muita henkilöitä.
Poliisipartio pysäytti Kiuruvedellä liikennevalvonnan yhteydessä henkilöauton 24.1.2020 klo 21:15. Autoa kuljettaneelle alle 30- vuotiaalle paikkakuntalaiselle miehelle tehdyn seulonta-alkometrikokeen tulos oli 0.44 mg/l. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.
Poliisipartio ajoi VT5:llä Kuopiosta pohjoiseen ja kiinnitti huomiota edessä ajavaan henkilöautoon, jonka vasen lokasuoja roikkui pois paikaltaan ja auto vaikutti kolaroidulta. Auto pysäytettiin Siilinjärvellä Kehvon ramppiin perjantaina klo 23.30 ja auton kuljettajana toiminut alle 40 -vuotias kuopiolainen mies puhalsi seulonta-alkometriin 2,05 promillea. Auton vasen etukulma oli osunut johonkin melko kovalla voimalla, koska se oli vaurioitunut pahoin. Poliisin tekemien tutkimusten perusteella on syytä epäillä, että kyseisellä autolla on törmätty Kuopiossa Särkiniementiellä pysäköityyn henkilöautoon. Lisäksi Särkiniemen ja Särkilahden välissä olevan sillan lähellä on jäljistä päätellen tehty U-käännös ja törmätty valaisinpylvääseen. Autoa kuljettaneen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
Poliisi havaitsi neljän hengen nuorisojoukon Kuopiossa Lehtoniementiellä lauantaina 25.1 klo 02:30 ja pysähtyi selvittämään, liittyivätkö henkilöt aikaisempaan poliisitehtävään. Poliisi havaitsi, että yksi nuorista pudotti jalkakäytävälle epäiltyä kannabista ja vaa’an poliisin pysähtyessä heidän luokseen. Kyseiselle 16 -vuotiaalle pojalle tehtiin turvallisuustarkastus, jolloin häneltä löydettiin myös epäiltyä amfetamiinia.
Poliisipartio havaitsi Iisalmen keskustassa lauantaina klo 04:15 aikaan henkilöauton, jonka kuljettajalle päätettiin tehdä ajokunnon tarkastus. Auto pysähtyi ennen poliisin antamaa pysäytysmerkkiä ja poliisin mentyä kuljettajan ovelle, oli kuljettajan paikka tyhjä. Etupenkillä matkustajan paikalla istui mies ja takapenkillä kuljettajan paikan takana istui toinen mies. Takapenkillä istuva kertoi kuljettajan lähteneen juuri jalkaisin pois paikalta. Poliisilla oli koko ajan näköyhteys kyseiseen autoon eikä myöskään jäljistä päätellen kukaan ollut poistunut autosta. Kumpikaan n. 20 -vuotiaista iisalmelaisista miehistä ei myöntänyt kuljettaneensa autoa, joten heille molemmille tehtiin puhalluskokeet, otettiin verikokeet ja kuljetettiin törkeään rattijuopumukseen epäiltyinä Iisalmen poliisiasemalle.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory