Mainos:Liikenteessä synkkä ilta

NordenBladet — Hätäkeskus antoi perjantaina klo 18.31 poliisipartiolle tehtäväksi mennä Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevaan tavarataloon, jossa vartijoilla oli kiinni aggressiivinen asiakas. Paikalla selvisi, että 1990-luvulla syntynyt mies oli oleskellut asiattomasti liiketiloissa, eikä suostunut poistumaan. Järjestyksenvalvojien lähtiessä poistamaan häntä, tämä oli alkanut rimpuilla ja estellä toimenpidettä. Mies jouduttiin raudoittamaan. Poliisipartio kuljetti hänet poliisiasemalle. Miehelle annettiin sakko järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.
Hätäkeskukseen klo 18.53 tulleen ilmoituksen mukaan Sastamalassa Mouhijärventiellä n. 2 km Suodenniemen keskustasta Mouhijärven suuntaan oli tapahtunut kahden henkilöauton nokkakolari. Suodenniemeä kohti autoa ajanut mies oli menettänyt autonsa hallinnan oikealle kaartuvan mutkan jälkeen. Tämän jälkeen auto oli ajautunut vastaan tulevien kaistalle ja törmännyt Mouhijärveä kohti ajaneen naisen auton keulaan. Molemmat kuljettajat loukkaantuivat. Kolaria tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Tampereen Värjärinkujalle pysäytettiin klo 22.21 henkilöauto, jonka kuljettaja kertoi poliisille väärät henkilötiedot. Oikeaa nimeä lähdettiin etsimään poliisilaitokselle. Viralliset tiedot saatiin selville ja 1990-luvulla syntynyt mies osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli 9. kerta vuoden sisään. Rikosilmoitus kirjattiin kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä väärän henkilötiedon antamisesta.
Parkanontiellä Parkanossa pysäytettiin klo 22.30 liikennetarkastukseen henkilöauto, jota ajoi 1980-luvulla syntynyt ajo-oikeudeton mies. Kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kiinnijääminen oli 9. kerta vuoden sisään. Mies vietiin verikokeisiin rattijuopumus- ja huumausaineen käyttörikosepäilyn takia.
Poliisipartioita oli klo 23.05 tehtävällä Valkeakosken Rapolantiellä, jossa selvitettiin aiemmin illalla tapahtunutta kuolonkolaria (tiedotettu Twitterissä 24.1.20). Onnettomuuspaikka oli suljettu ja liikenteen ohjaus järjestetty. Tie oli katkaistu mm. hälytysajoneuvoilla, joissa oli hälytysvalot päällekytkettyinä sekä vilkkuvilla kartioilla, joita oli asetettu tielle. Paikalle henkilöautolla ajanut mies törmäsi päin Pelastuslaitoksen säiliöautoa. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Miehelle ei syntynyt vakavampia vammoja. Hänen autonsa vaurioitui hinauskuntoon. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Liikenne Rapolantiellä palautui normaaliksi klo 00.35.
Poliisi hälytettiin klo 23.52 Pihtiputaalle Pyhäsalmentien ja Rönnyntien risteykseen, jossa oli suistuttu pakettiautolla ulos tieltä. Suistumisen yhteydessä linja-autopysäkin katos oli tuhoutunut. Partion päästyä paikalle oli suistuneen ajoneuvon kuljettaja poistunut, mutta hänestä saatiin hyvät tuntomerkit. Näiden perusteella tavoitettiin lähistöltä 1980-luvulla syntynyt mies, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Jyväskylän Palanderinkadulle pysäytettiin lauantain puolella klo 00.35 henkilöauto, jota kuljetti ajo-oikeudeton nuori aikuinen mies. Häntä epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta.
1990-luvulla syntynyt mies käyttäytyi siinä määrin sekavasti Virroilla sijaitsevassa anniskeluravintolassa, että hänet jouduttiin poistamaan paikalta. Järjestyksenvalvojan suorittaessa työtään, vastahankaisesti toiminut asiakas alkoi uhkailla järjestyksenvalvojaa. Mies jouduttiin raudoittamaan. Poliisipartio kuljetti hänet päihtymyssäilöön. Aamulla on odottamassa sakko järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Tapahtuma-aika oli klo 00.44.
Hätäkeskukseen klo 00.50 tulleen ilmoituksen mukaan joku riehui Jyväskylän Yliopistonkadulla ja oli siinä yhteydessä mahdollisesti potkaissut liikkuvaa henkilöautoa. Paikalta tavattiin 1990-luvulla syntynyt mies, joka kuljetettiin päihtymyssäilöön. Ilmeni, että hän oli potkaissut Väinönkatua kohti Yliopistonkatua liikkuneeseen henkilöautoon, jossa oli havaittavissa naarmut rikoksesta epäillyn jalkineesta. Asiaa tutkitaan lievänä vahingontekona.
Poliisipartio tarkasti klo 01.35 Tampereen Tesomankadulla henkilöauton, jota ajoi 1990-lvulla syntynyt mies päihtyneenä. Kuljettaja alkoi voimakkaasti harata vastaan, kun häntä lähdettiin siirtämään poliisiautoon. Alusta loppuun asti yhteistyökyvyttömästi käyttäytynyt asiakas jouduttiin laittamaan käsirautoihin. Hänet vietiin verikokeisiin ja tämän jälkeen kiinniotettuna poliisiasemalle. Miestä epäillään mm. törkeästä rattijuopumuksesta ja haitanteosta virkamiehelle.
Karstulan Humpintiellä pysäytettiin klo 03.04 liikennetarkastukseen henkilöauto, jonka keski-ikäistä mieskuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Mies vietiin verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon.
1970-luvulla syntynyt mies on epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Tampereella klo 03.14. Poliisille tulleen ilmoituksen mukaan autolla oli ajettu päin valaisinpylvästä Ristinarkuntien ja Vehnämyllynkadun risteyksessä. Tämän jälkeen kuljettaja oli poistunut vaurioituneella ajoneuvollaan paikalta. Mies tavoitettiin lähistöltä, kuljetettiin verikokeisiin ja tämän jälkeen kiinniotettuna poliisiasemalle.
Poliisi hälytettiin klo 03.41 Tampereen Sammonkadulle, jossa ilmoituksen mukaan Sampolan kirjastoon oli murtauduttu. Poliisipartio tarkasti rakennuksen ja löysi wc-tiloista nukkumasta 1990-luvulla syntyneen miehen. Hänet otettiin kiinni ja kuljetettiin putkaan.
Viikonlopun tapaan poliisin yövuoro Sisä-Suomessa oli tavanomaisen vilkas ja varhaisen aamuyön osalta melko rauhatonkin. Erilaisia tappeluja ja nahisteluja sekä muita häiriökäyttäytymisen ilmenemismuotoja selviteltiin niin kaduilla, toreilla kuin yksityisilläkin paikoilla. Klo 18-06 välisenä aikana poliisilla oli yhteensä 87 tehtävää Keski-Suomessa ja 131 tehtävää Pirkanmaalla.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory