Mainos:Päihtyneitä kuljettajia

NordenBladet — Sama kuljettaja kiinni rattijuopumuksesta kaksi kertaa puolentoista tunnin sisällä Oulussa
Poliisi pysäytti 34-vuotiaan oululaismiehen kuljettaman henkilöauton Kuusamontiellä klo 22.24. Kuljettajan epäillään olleen huumausaineen vaikutuksen alainen ja hänellä ei ole ajo-oikeutta. Myöhemmin samana iltana klo 00.10 sama mies kuljetti jälleen henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena. Nyt hänet pysäytettiin Maikkulassa. Kuljettaja vastusti poliisin kiinniottoa, joten hänet jouduttiin ottamaan haltuun voimakeinoja käyttäen. Mies kuljetettiin putkaan. Tällä kertaa kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja haitanteosta virkamiehelle. Kuljettaja on jäänyt kiinni autoilusta ilman ajo-oikeutta jo 14 kertaa vuoden sisällä.
Törkeä rattijuopumus Pateniemessä
Vuonna 1957 syntynyt nainen autoili 2,52 promillen humalassa Pateniemessä klo 23.15.
Rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos Limingassa
Raahelaismies kuljetti henkilöautoa Limingassa huumausaineen vaikutuksen alaisena klo 01. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta.
Rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos Haukiputaalla
Noin klo 7 tuli hätäkeskukseen ilmoitus, että henkilöauto on ajanut ojaan Haukiväylän ja Jokelantien risteyksessä. Kuljettajan epäillään autoilleen alkoholin ja huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kuljettaja puhalsi 0,34 mg/l.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory