Mainos:Huumeista humalaisten hölmöilyihin Hämeessä

NordenBladet — Riihimäki. Partio tapasi tiistaina iltapäivällä Sipusaarentiellä 19-vuotiaan miehen, jonka hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumaavia lääkkeitä ja kaasusumutin. Hänen asuntoon tehdyssä kotietsinnässä löytyi lisää huumaavia lääkkeitä ja huumausaineita. Mies otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen ja lievään ampuma-aserikokseen.
Janakkala. Hätäkeskus ilmoitti torstaina kello 23.38 kolarista Helsinki-Tampere moottoritiellä Viralan kohdalla. Ilmoituksen mukaan moottoritiellä pohjoiseen menevillä kaistoilla toinen autoista oli ojassa ja toinen osittain pientareella.
Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että asianomistaja oli ajanut henkilöautolla pohjoisen suuntaan, kun hänen takana ajanut auto oli törmännyt hänen kuljettamansa henkilöauton perään. Törmäyksen seurauksena asianomistajan auto oli suistunut tieltä päätyen ojaan. Hän ei loukkaantunut törmäyksessä.
Perään ajanutta henkilöautoa kuljetti ajo-oikeudeton parikymppinen mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.
Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.
Lahti. Partio sai torstaina kello 16.50 tehtävän Kauppakadulle, minkä mukaan nainen osoitteli käsiaseella toista naista. Partio tapasi tuntomerkkeihin sopivan naisen ja hänen seurassaan olleen miehen tapahtumapaikan läheisyydestä. Partio löysi turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta kaasukäyttöisen kuula-aseen ja yhden 9 mm patruunan.
Uhkauksen suorittanutta parikymppistä naista epäillään laittomasta uhkauksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Hänet otettiin kiinni laittomaan uhkaukseen.
Aseen haltuunsa ottanutta parikymppistä miestä epäillään puolestaan ampuma-aserikkomuksesta patruunan osalta ja kuulapyssyn osalta toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Hänellä oli etsintäkuulutus voimassa haasteen tiedoksiannosta. Mies haastettiin asiassa, minkä jälkeen hänet vapautettiin.
Lahti. 32-vuotialla naisella iski lihanhimo torstai-iltana Lahden keskustan marketissa. Hän oli ottanut kaupan lihahyllyköstä porsaan sisäfilepaketin, jonka hän oli laittanut takkinsa sisään ja poistunut kassojen ohi maksamatta tuotetta. Vartija otti naisen kiinni kassalinjojen jälkeen. Häntä epäillään näpistyksestä ja tämä oli hänen 18. anastusrikos vuoden sisällä.
Heinola. Hätäkeskus antoi partiolle tehtävän perjantaina kello 1.15 Vierumäelle hotellin edustalle. Ilmoituksen mukaan järjestyksenvalvojat olivat poistaneet ravintolasta kaksi miestä, jotka olivat jatkaneet häiriköintiä ravintolan edustalla. Partiolle selvisi, että kaksikko oli paininut ravintolassa. Järjestyksenvalvojat olivat puuttuneet tilanteeseen, jonka yhteydessä 53-vuotias mies oli tarttunut järjestyksenvalvojan käteen kiinni. Tässä yhteydessä järjestyksenvalvojan ranne oli vääntynyt.
Ravintolasta poistamisen jälkeen miehet jatkoivat häiriköintiä eivätkä he poistuneet paikalta käskyistä huolimatta. Kaksikko yritti palata takaisin ravintolaan, jolloin heidät jouduttiin raudoittamaan.
Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä ja järjestystä ylläpitävä henkilön vastustamisena. Kaksikko vietiin putkaan miettimään tekosiaan ja heidät kuulustellaan asiassa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory