Mainos:Teini-ikäiset nuoret esiintyivät poliiseina liikenteessä

NordenBladet —

22.01.2020 klo 16.38Länsi-Uusimaa
Kirkkonummen Veikkolassa 21.1.2020 kolme teini-ikäistä poikaa sai mielestään hyvän idean. Yhden pojan isän autoon asennettiin siniset ja punaiset “hälytysvilkut”, joita käyttämällä saatiin auto näyttämään siviilimalliselta poliisiautolta. Kyseisellä viritelmällä oli saatu erehdytettyä pysäyttämään sivullinen autoilija ajoneuvonsa n. 23.30 aikaan.
Pysäytetty autoilija oli kuitenkin tajunnut nähdessään pipopäisen teinin ja kaksi muuta virnuilevaa teiniä, ettei kysymyksessä ollutkaan poliisiauto. Hän oli myös seurannut kyseistä karkuun lähtenyttä autoa, muttei uskaltanut ajaa yhtä kovaa.
Paikalle hälytetty poliisipartio yhytti ko. “valepoliisiauton” ja kääntyi sen perään, jolloin se kaasutti karkuun. Karkuun ajajat kuitenkin pysähtyivät, hylkäsivät auton ja juoksivat metsään. Hetken päästä kuljettajana toiminut teini tavoitettiin.
Seuraavaksi karkuteille jääneet kaverit soittivat hätäkeskukseen ja tekonsa peittääkseen ilmoittivat kyseisen auton anastetuksi Veikkolasta jonkin verran aiemmin.
Auton kuljettajana toimineella nuorella miehellä oli ainoastaan kevytmoottoripyörän kuljettamiseen oikeuttava ajokortti. Hän kertoi auton otetuksi ilman omistajan lupaa. Hän pääsi poliisin suojiin yöksi.
Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena, virkavallan anastuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja moottoriajoneuvon käyttövarkautena. Tapauksesta on tehty myös lastensuojeluilmoitus.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory