Mainos:Romanssihuijauksia ilmi myös Lapissa

NordenBladet ‚ÄĒ Lapin poliisille on tullut lyhyess√§ ajassa useampia ilmoituksia romanssihuijauksista Lapissa. Huijaukset ovat l√§hteneet liikkeelle p√§√§s√§√§nt√∂isesti Facebookin, Messengerin tai jonkin Internetin seuranhakupalvelun kautta.
Useassa tapauksessa ulkomaalainen sotilas on lähestynyt suomalaista naista romanttisessa mielessä. Yhteydenpidon edistyessä rakastunut mies on pyytänyt rahaa päästäkseen nettirakkaansa luo Suomeen. Rahaa saatuaan hänelle on tullut yllättäviä esteitä ja rahaa on tarvittu lisää.
Profiilit ovat tekaistuja ja poliisi epäilee niiden takana olevan tosiasiassa kansainvälisten ammattirikollisten. Tekijät ovat saaneet rikoshyötyä muutamasta tuhannesta eurosta lähes sataan tuhanteen euroon. Rahansiirtoja on tehty useiden ulkomaisten pankkien kautta, jolloin rikollisia on mahdotonta jäljittää ja saada vastuuseen.
Poliisin verkkosivuilla on kerrottu, mistä voi tunnistaa epärehellisen nettirakkaan: https://www.poliisi.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/intermin/embeds/poliisiwwwstructure/59341_Nettirakas.PNG?25b061750bddd688
Poliisi kehottaa kansalaisia olemaan valppaana ja ilmoittamaan lappilaisille tapahtuneista romanssihuijauksista osoitteeseen rikostorjunta.lappi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory