Mainos:Poliisin vanha tuttu istui varastetussa autossa Lahdessa

NordenBladet ‚ÄĒ

22.01.2020 klo 09.34Häme
Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti normaali vuorokausi. Tehtäviä oli poliisilaitoksen alueella 170, joista yövuorossa partiot hoitivat 41 tehtävää.
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti tiistaina puolenpäivän aikoihin näpistyksestä Motonet liikkeessä. Ilmoituksen mukaan toinen tekijöistä oli saatu kiinni ja toinen oli lähtenyt juosten karkuun. Partiolle selvisi, että kaksi kolmekymppistä miestä oli tullut liikkeeseen ja toinen heistä oli pyytänyt myyjää esittelemään tuotteita. Sillä aikaa toinen miehistä oli ottanut hyllyistä tavaraa ja poistunut kaupasta kassojen kautta, jolloin hälytinportit olivat hälyttäneet. Hän oli juossut ulos kaupasta läheisten rakennusten taakse kadoten sinne.
Toinen miehistä saatiin kiinni kaupan sisällä ja hänen hallusta löytyi kaupasta anastettua tavaraa.
Karkuun juossut mies löytyi partion toimesta Renkomäen liikenneaseman wc-tiloista. Hänen hallusta löytyi Motonetistä anastettua omasuutta.
Molempia miehiä epäillään näpistyksestä.
Lahti. Partio sai tiistaina kello 22.07 hätäkeskukselta tehtävän Ruolankadulle, jossa mies istui kilvettömän henkilöauton sisällä. Partiolle selvisi, että kyseinen auto oli anastettu. Auto sisällä istunut poliisille hyvinkin tuttu 32-vuotias mies ei ollut halukas selvittämään mistä oli auton käyttöönsä saanut. Lisäksi auton sisällä oli epäiltyä anastettua omaisuutta.
Mies otettiin kiinni epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen.
Padasjoki. Partio tapasi tiistai-iltana 30-vuotiaan ajokiellossa olevan miehen kuljettamassa henkilöautoa valtatiellä 24 Maakeskellä päihtyneenä. Hän puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen ja huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Kuljettajasta otettiin verikoe asian varmistamiseksi.
Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.
Loppi. Partio pysäytti tiistai-iltana henkilöauton tarkastusta varten Lopen Kantatiellä. Autoa kuljetti viisikymppinen mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Lisäksi hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Kuljettaja vietiin verikokeeseen asian varmistamiseksi ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Partio puhutti matkustajan paikalla ollutta 46-vuotiasta naista ja huomasi auton vieressä huivin. Sen sisällä oli paperipussi ja sen sisällä oli pakkaus, jossa oli marihuanaa huumausrikoksen verran.
Tapahtunutta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja huumausainerikoksena. Molemmat autossa olleet otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory