Mainos:Lämmitystolppia nurin Laukaassa

NordenBladet — Poliisipartio pysäytti Nokian Nuijamiestentiellä tiistaina klo 16 aikaan henkilöauton, jota ajoi 1990-luvulla syntynyt mies samaa ikäluokkaa oleva matkustaja kyydissään. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Kuljettaja vietiin verikokeisiin törkeän rattijuopumus- ja huumausaineen käyttörikosepäilyn takia. Mies määrättiin ajokieltoon.
1950-luvulla syntynyt mies on epäiltynä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta Tampereen Hervannassa tiistain alkuillassa klo 17.15. Järjestyksenvalvoja oli lähtenyt poistamaan kirjaston tuulikaapissa asiattomasti oleskelevaa mieskaksikkoa. Tässä yhteydessä toinen heistä oli lyönyt järjestyksenvalvojaa ylävartaloon. Suoritus johti siihen, että riehahtelijan matka jatkui poliisiautolla päihtymyssäilöön.
Keski-ikäinen mies näpisteli Tampereen Kissanmaalla sijaitsevassa marketissa klo 19.15. Hän anasti kaupasta taskulampun. Vartija oli mennyt puhuttamaan miestä kassalinjojen jälkeen ja tässä yhteydessä maksamaton taskulamppu oli pudonnut maahan. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä poliisipartio löysi miehen hallusta pienen määrän huumausainetta sekä veitsen, jonka mukana pitämiseen ei ilmennyt hyväksyttävää syytä. Miestä epäillään näpistyksestä, huumausaineen käyttörikoksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.
N. kolmekymppinen nainen näpisteli Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevassa tavaratalossa klo 19.55 aikaan. Maksamatta mukaan lähti n. 100 Euron arvoinen hajuvesi. Tuote saatiin takaisin. Kyseessä oli naisen kahdeksas kiinnijääminen anastusrikoksesta vuoden sisään.
1990-luvulla syntynyt mies kuljetti henkilöautoa ilman ajo-oikeutta Tampereella Lempääläntiellä klo 20.41. Kiinnijääminen oli toinen kerta vuoden sisään.
Poliisipartio sai hätäkeskukselta klo 22.25 ilmoituksen, jonka mukaan henkilöautolla oli ajettu lämmitystolppia nurin Laukaan linja-autoasemalla. Partio meni paikalle ja totesi useampia tolppia kaadetuiksi, jonka lisäksi autolla oli ajettu nurmikolla. Partion poistuttua tuli hetken päästä uusi ilmoitus, jonka mukaan vahingontekijä oli palannut paikalle. Tällöin tavattiin henkilöautosta nuori aikuinen mies. Häntä epäillään vahingonteosta. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus.
Kangasalan Kiveliön alueella tarkastettiin klo 23.25 henkilöauto, jonka n. parikymppistä mieskuljettajaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Alkometripuhallus näytti nollatulosta, mutta alustava huumetesti positiivista. Miehen hallusta löytyi pieni määrä epäiltyä huumausainetta. Hänet vietiin verikokeisiin.
1990-luvulla syntynyt mies otti taksin Tampereelta Kangasalan Sahalahteen keskiviikon puolella klo 03.00 aikaan. Perillä matkustaja totesi, ettei hänellä ollut rahaa maksaa kyytiä. Taksimatkaa tutkitaan lievänä petoksena.
Äänekosken Kotakennääntiellä rikottiin kiinteistön ulko-oven lasi klo 03.20. Poliisi tutkii asiaa vahingontekona.
Tampereen Nalkalankadulle pysäytettiin klo 03.30 liikennetarkastusta varten henkilöauto, jonka ratissa oli ajo-oikeudeton 1990-luvulla syntynyt mies. Kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kiinnijääminen oli 19. kerta vuoden sisään. Kuljettajaa epäillään myös rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Puhalluskoe näytti nollatulosta, mutta alustava huumetesti positiivista. Mies vietiin verikokeisiin. Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.
Poliisipartio tunnisti klo 04.14 Hatanpään Valtatiellä Tampereella liikkuneen keski-ikäisen miehen etsintäkuulutetuksi henkilöksi. Hänet otettiin kiinni ja toimitettiin poliisivankilaan. Miehen hallusta löytyi pienehkö määrä huumausainetta. Aineet takavarikoitiin ja rikosilmoitus kirjattiin huumausainerikoksesta.
Pispalan Valtatiellä Tampereella tapahtui aamulla klo 04.31 henkilöauton ja linja-auton välinen nokkakolari, jota tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä rattijuopumuksena. Rikoksesta epäiltynä on henkilöautoa kuljettanut 1990-luvulla syntynyt nainen, jonka kuljettama auto oli ajautunut osittain vastaan tulevien kaistalle. Linja-auto oli ollut matkalla keskustan suuntaan ja henkilöauto lännen suuntaan. Henkilöauton kuljettaja ja matkustaja vietiin Acutaan tarkastettaviksi. Vakavampia vammoja ei todettu. Kuljettaja käytettiin myös verikokeissa ja tämän jälkeen hän päätyi kiinniotettuna poliisiasemalle.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory