Mainos:Kaksi törkeää ryöstöä Hangossa

NordenBladet — Hätäkeskukseen ilmoitettiin 20.1.2020 hieman ennen klo 20, että kauppa oli ryöstetty Hangossa. Nuori mies oli vienyt 24-packin olutta ja poistunut kassalinjan ohi maksamatta tuotteista. Mies poistui pysäköintialueelle, jossa henkilökunta yritti estää häntä. Tämän yhteydessä mies otti esille veitsen, jolla uhkasi henkilökuntaan kuuluvaa. Tämän jälkeen mies poistui tapahtumapaikalta.
Poliisipartion ollessa tapahtumapaikalla, lähellä olevasta toisesta kaupasta tuli ryöstöhälytys. Epäillyn tuntomerkit täsmäsivät edelliseen ryöstön tekijään. Mies oli kerännyt tavaroita kaupassa ja tuli kassalle. Kassahenkilökunnan kehottaessa miestä maksamaan tuotteista tämä tarttui kiinni kassahenkilön kauluksesta. Samalla mies uhkaili tätä veitsi kädessään. Mies oli vaatinut saada rahat kassasta ja hän oli myös saanut ne. Tämän jälkeen mies onnistui poistumaan.
– Miehen henkilöllisyys on koko ajan ollut poliisin tiedossa. Mies on tällä hetkellä vielä alaikäinen, mutta täyttää pian 18 vuotta. Poliisipartiot eivät etsinnöistä huolimatta löytäneet miestä illalla, mutta hänet on tänään otettu kiinni, kertoo tutkintaa johtava rikoskomisario Mats Sjöholm.
Koska tekijä käytti teräasetta, tekoja tutkitaan törkeinä ryöstöinä. Törkeästä ryöstöstä säädetty ankarin rangaistus on kymmenen vuotta vankeutta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory