Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 20.1.2020

NordenBladet —

20.01.2020 klo 14.33Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Lievää ylinopeutta ajanut rattijuoppo sai sakot
Vantaa, Kehä 3, 19.1.2020 klo 19.35
Lievää ylinopeutta ajanutta henkilöauton kuljettajaa sakotettiin rattijuopumuksesta. Poliisi pysäytti Kehä 3:lla autoilijan, joka oli ajanut lievää ylinopeutta. Hänelle tehtiin puhalluskoe, jonka tulos ylitti rattijuopumuksen rajan. Henkilöautoa kuljettanut vuonna 1962 syntynyt mies tuotiin poliisiasemalle, jossa hänelle tehtiin tarkkuusalkometrin koe. Sen tulos oli 0,34 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Miestä epäillään rattijuopumuksesta. Hänelle annettiin tiedoksi sakkovaatimus rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin ajokieltoon. Mies on myöntänyt teon.
Mies jäi kiinni käytettyään väärennettyä mobiililippua lähiliikenteen junassa
Vantaa, 19.1.2020 klo 21.30
Vuonna 1987 syntynyt mies jäi kiinni näytettyään konduktöörille kännykästään väärennettyä lähiliikenteen lippua. Lipun arvo oli 5,70 euroa. Paikalle hälytetty poliisipartio kuulusteli miehen, jota epäillään lievästä petoksesta.
Ajokiellossa oleva mies jäi kiinni törkeästä rattijuopumuksesta
Vantaa, Martinkyläntie, 19.1.2020 klo 23.10
Poliisipartio kiinnitti huomiota autoon, jonka toinen eturengas oli tyhjä ja jonka kuljettaja ei meinannut saada ajopeliään liikkeelle liikennevaloista. Auto pysäytettiin ja kuljettajalle tehtiin puhalluskoe. Sen tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.
Mies tuotiin poliisilaitokselle asian selvittämistä varten. Hänelle tehtiin tarkkuusalkometrillä koe, jonka tulos oli 0,71 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Auton omistussuhteet olivat epäselvät ja mies oli jo entuudestaan määrätty ajokieltoon. Vuonna 1989 syntynyttä miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory