Mainos:Polamkissa valintakokeet poliisi (AMK) -tutkintoon

NordenBladet ‚ÄĒ

20.01.2020 klo 09.00Poliisiammattikorkeakoulu

Psykologisia testejä, esseen kirjoittaminen, 1 500 metrin juoksu, voima- ja ketteryyskokeita РPolamkin valintakokeessa testataan hakijoita monilla eri tavoilla.
Poliisi (AMK) -tutkinnon valintakokeen ensimmäinen vaihe järjestetään 20. Р24.1. Poliisiammattikorkeakoululla Tampereella. Kokeeseen on ilmoittautunut noin 650 hakijaa loka Рjoulukuun hakujaksolta.
Valintakokeen ensimmäiseen vaiheeseen kuuluu kuntokoe, kirjallinen koe ja psykologisia testejä. Valintakoepäivä kestää yhteensä lähes kymmenen tuntia.
Eniten pisteitä soveltuvuuden arvioinnista
Ensimmäisessä vaiheessa parhaiten menestyneet hakijat pääsevät kokeen toiseen vaiheeseen, joka järjestetään maaliskuussa 2020. Silloin hakijat osallistuvat yksilö- ja ryhmätehtävään, haastatteluun sekä soveltuvuusarviointia täydentäviin testeihin.
Eniten pisteitä valintakokeessa voi saada soveltuvuuden arvioinnista, jonka osuus loppupisteytyksessä on yhteensä 50 prosenttia. Kirjallisesta kokeesta on jaossa 30 prosenttia kokonaispisteistä, ja kuntokokeen osuus on 20 prosenttia.
Valintaprosessiin kuuluvat myös terveystarkastus, huumausainetestaus, Suojelupoliisin tekemä turvallisuusselvitys ja uimataidon todistaminen.
Hakujaksolta valitaan opiskelijat elokuussa 2020 alkavaan koulutukseen.
Valintakokeeseen liittyvät tiedot on koottu verkkosivuilla osoitteeseen www.polamk.fi/amk/haku_ja_valinta/valintakoe. Sivuilta löytyvät muun muassa valintakokeen lukumateriaali, ohjeet ja arviointiperusteet, videot kuntokokeesta ja esimerkit kirjallisen kokeen tehtävästä.
Lisätietoa opiskelijavalinnoista: valinnat.polamk(at)poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory