Mainos:Meri-Lapin tapahtumia

NordenBladet — Törkeä varkaus Kemissä
Poliisi on saanut muutamia havaintoja Kemissä Rekryytinkadulla tapahtuneeseen omakotitalo murtoon liittyen. Pihalta oli anastettu 2005 vuosimallin kullan/shamppanjanvärinen Yamaha Venture -merkkinen matkamallin moottorikelkka 601-ZI, joten tekijät ovat olleet liikkeellä jollain kulkuneuvolla. Poliisi pyytää edelleen ilmoittamaan havainnoista rikostiedustelu.lappi@poliisi.fi tai numeroon 0295416194.
Liikennerikoksia
Poliisi suoritti rattijuopumusvalvontaa Torniossa Raumontiellä 17.1.2020 kello 10.50. Poliisi näytti pysähtymismerkkiä kädellään henkilöauton kuljettajalle, mutta tämä ei tehnyt elettäkään pysähtyäkseen. Poliisi tavoitti paenneen auton, mutta autossa olleet kaksi miestä olivat poistuneet kävellen autolta. Poliisi lähti jäljestämään kaksikkoa poliisikoiralla ja tavoitti miehet muutaman sadan metrin jäljestyksen jälkeen. Autolta paenneet miehet osoittautuivat 30 -vuotiaaksi ja 25 -vuotiaaksi paikkakuntalaisiksi. Molemmille suoritettiin puhalluskoe ja huumausaineenpikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille. Vanhempi miehistä puhalsi 0,33 mg/l. Poliisi jatkaa asian selvittelyä tässä vaiheessa molempien osalta rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja liikennerikkomuksena.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 19.1.2020 kello 05.40 Torniossa Itärannalla lumipenkkaan ajaneesta henkilöautosta. Ilmoittajan mukaan kuljettaja vaikutti olevan humalassa. Poliisi suoritti 43- vuotiaalle miehelle puhalluskokeen, jonka tulos oli 0,61 mg/l. Miehen epäillään syyllistyneen asiassa törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin ajokieltoon.
Poliisi suoritti liikenteenvalvontaa Keminmaassa VT-4:llä Hirvikummussa 17.1.2020 kello 15.30. Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöautona, jonka kuljettajaksi osoittautui Etelä-Suomalainen 76 -vuotias mies, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies ei käyttänyt turvavyötä ajaessaan. Tämä oli miehelle kahdeksas kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Miehen epäillään syyllistyneen asiassa kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikennerikkomukseen.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory