Mainos:Vakava ulosajo Sievissä

NordenBladet ‚ÄĒ T√§n√§√§n su aamulla h√§t√§keskukseen tuli tieto klo 05.22 henkil√∂auton ulosajosta Sievist√§ Kajaanintielt√§.
Tapahtumapaikalle lähetettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä, ensivasteen yksiköitä sekä poliisipartio.
Tapahtumapaikkatutkinnassa selvisi, että henkilöauto oli ajanut Sievin suunnasta Kajaanintietä. Auton kuljetaja oli menettänyt ajoneuvonsa halinnan lievästi oikealle kääntyvässä mutkassa, josta oli ajautunut vastaantulevien ajokaistalle. Auto oli jatkanut matkaa kaistan yli ojaan, jossa oli törmännyt suureen koivuun. Törmättyään koivuun auto oli vielä jatkanut kulkuaan törmäten ja kaataen mm valopylvään. Törmäyksien johdosta auto vaurioitui kauttaaltaan. Autosta oli mm ironnut moottori, joka löytyi ajoradalta.
Henkilöauton kyydissä oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Kaikki osalliset loukkaantuivat. Alustavan tiedon mukaan ainakin yhden epäillään loukkaantuneen vakavasti. Heidät kaikki kuljetettiin ambulansseilla jatkohoitoon. Osa Kokkolaan ja osa Oysiin. Tapahtumahetkellä satoi runsaasti lunta, joten keliolosuhteet olivat haastavat.
Henkilöautoa kuljettaneella henkilöllä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta ulosajossa. Poliisi tutkii tapahtumaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta sekä vammantuottamuksena.
Poliisi tiedottaa asiasta erikseen, jos jotain tarvetta ilmenee.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory