Mainos:Miehen epäillään tahallaan tönäisseen pyöräilijän kumoon Kuopiossa Puijonlaaksontiellä

NordenBladet —

18.01.2020 klo 07.52Itä-Suomi
Kuopiolainen nainen oli perjantaiaamuna hieman ennen kello kahdeksaa ajamassa polkupyörällä Puijonlaaksontien vieressä kulkevaa kevyenliikenteenväylää kohti sairaalaa pesäpallostadionin suunnasta. Naisen mukaan Neste-huoltoaseman lähellä hänen eteen oli tullut mies ja hän oli hidastanut pyöränsä vauhtia. Mies oli tönäissyt häntä, jonka vuoksi hän oli kaatunut maahan ja loukkasi polveaan. Mies oli nauranut tapahtuneelle ja näyttänyt keskisormea poistuessaan paikalta. Mies oli ollut noin 20-vuotias, hoikka, yllään anorakki, harmaa lippis sekä violetti reppu. Paikalle tulleet sivulliset kertoivat, että sama mies on useana aamuna ollut pelottelemassa ja häiriköimässä ihmisiä. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus lievästä pahoinpitelystä.
Poliisi pyytää havaintoja tai vihjeitä miehen henkilöllisyydestä. Itä- Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numero on 0295 415 232 ja sähköpostitse vihjeitä otetaan vastaan vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi
***
Poliisipartio huomasi perjantai-iltana puolen yön aikaan normaalin partioinnin yhteydessä henkilön spreijaavan Kuopion keskustassa Minna Canthin kadulla kiinteistön seinää. Huomattuaan poliisin tämä oli lähtenyt karkuun. Partio sai töhrijän kiinni lyhyen juoksukisan päätteeksi Kauppakadulta. Tekijäksi ilmeni alaikäinen kuopiolainen poika. Pojan epäillään sotkeneen kiinteistöjen seiniä Kuopion keskustan alueella Savonkadulla, Kauppakadulla ja Lapinlinnankadulla. Asiaa tutkitaan useina vahingontekoina.
***
Siilinjärveläinen mies ajoi perjantaiaamuna kello 09 aikaan ulos tieltä Siilinjärvellä Viitosella Säyneenjoentien kohdalla. Auto oli ollut menossa etelän suuntaan, kun se oli suistunut ojaan, pyörinyt useamman kerran katon kautta ympäri ja päätynyt katolleen ojaan. Autossa oli vain kuljettaja, joka kuljetettiin KYS:aan tarkempiin tutkimuksiin. Kuljettajan olemuksesta tehtyjen havaintojen perusteella hänestä otettiin myös verikoe sen selvittämiseksi, onko hänellä ollut veressään mahdollisesti huumaus- tai lääkeaineita, niin että se on vaikuttanut hänen ajokykyynsä. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
***
Siilinjärveläinen nainen ajoi henkilöautolla ojaan Siilinjärven Pöljällä perjantaina iltapäivällä kello 16 aikaan. Nainen oli yksin liikenteessä eikä hän loukkaantunut ulosajossa. Hän puhalsi alkometriin 1,60 promillea ja lisäksi huumetesti oli positiivinen amfetamiinille, eikä hänellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory