Mainos:

Helena-Reet: Älä masennu sen tosiasian edessä, että haluat rakentaa miljardin euron yrityksen, mutta vapaata rahaa ei ole miljoonaakaan – MAAILMASSA ON PALJON RAHAA!

Helena-Reet: Älä masennu sen tosiasian edessä, että haluat rakentaa miljardin euron yrityksen, mutta vapaata rahaa ei ole miljoonaakaan – MAAILMASSA ON PALJON RAHAA!

NordenBladet – Niin sanottu keskiluokka elää jatkuvassa odotustilassa, siinä toivossa, että jokin ulkopuolinen voima saapuu avuksi ja täyttää sen toiveet ja haaveet. Se odottaa, että tulee lottovoitto ja kaikki heidän ongelmansa ratkeavat taikavoimasta. Todellisuus on valitettavasti aivan muuta. Aina voittavat ne, jotka ponnistelevat.

Ala- ja keskiluokka toimivat tietoisuuden sellaisella tasolla, joka suosii passiivista elämän parantumisen odottamista. Sankari, joka voisi pelastaa heidät, on joko Jumala, hallitus, esimies tai puoliso. Keskivertoihmisen ajatusmallit suosivat sellaista lähestymistapaa.

Olen elämäni aikana luonut useita menestyviä yrityksiä ja myös toistuvasti palanut kokonaan läpi, mennyt konkurssiin ja tuhoutunut. Jos olen aivan rehellinen, niin olen aina menettänyt enemmän kuin voittanut, mutta… koska en ole alistujatyyppiä, niin haluan jakaa teille oppimaani – niitä hyödyllisiä ja opettavaisia kokemuksia, jotka ovat vieneet minut lähemmäs tavoitetta ja läpimurtoa.

Tässä on minun 9 suositustani siihen, että sinun isot hankkeesi onnistuisivat:

– KAIKKEIN TÄRKEINTÄ: Varmistu siitä, että projekti, jonka parissa haluat alkaa toimia, on opettavainen tai maailmalle/ihmiskunnalle hyödyllinen/tarpeellinen, jotta sitä tehdessäsi voit itse kasvaa ihmisenä.
– Sinun hyvällä ideallasi ei ole painoarvoa, jos et ala toteuttaa sitä. Ideoita on moninkertaisesti hankalampaa toteuttaa, kuin keksiä.
– Puhu ideastasi, mainosta sitä (älä pelkää, että ideasi varastettaisiin, sillä kuten edellisessä kohdassa kirjoitin, toteutus on hankalampaa kuin idea itse. Hyvä idea on se, johon liittyy jo näkemys siitä, miten se toteutetaan.
– Älä pelästy sitä tosiasiaa, että haluat rakentaa miljardin euron yrityksen, mutta miljoonaakaan vapaata rahaa ei ole. Rahaa on maailmassa paljon.
– Ole sitkeä ja itsevarma. Kun uskot omaan suunnitelmaasi, tee kaikki sen hyväksi, että se toteutuisi.
– Älä kehitä yritystä velkaa ottamalla. Mitä orgaanisemmin yrityksesi kasvaa, sitä rauhallisemmin voit öisin nukkua ja sitä vähemmän suunnitelmasi kärsii talouskriisien aikana.
– Etsi ajatustovereita ja yhteistyökumppaneita.
– Anna maailmalle takaisin… kannattaa tehdä ainoastaan hyvää! Jos ihminen ja yhteiskunta eivät kasva ja kehity spirituaalisesti, sinun suunnitelmasi ei ole kestävä. Jos haluat saavuttaa jotain todella suurta, tiedä, että suuret teot saavat alkunsa pienistä muutoksista. Ole sinä se, joka yhdistää sen ketjun.
– Älä pelkää hävitä, älä pelkää, että sinulle nauretaan. Suuria laivoja saattaa aina lokkien häly. Joskus jokin laiva uppoaa, se täytyy ottaa huomioon. Suhtaudu siihen silloin oppituntina.

Olen järjestänyt Ruotsissa toistuvasti englanninkielisiä koulutustilaisuuksia aiheista: ”Miten tehdä itsensä sosiaalisessa mediassa näkyväksi, menestyä ja ansaita siitä” ja ”Miten saavuttaa menestystä, liittyä eliittipiireihin ja löytää miljoonan euron liiketoimintasuunnitelmalle rahoittajia!” Viimeisimmän konferenssikoulutuksen sisällöstä olen tehnyt myös englanninkielisen lyhyen yhteenvedon sivustolle NordenBladet.com, lue TÄSTÄ. Lupaan, että käännän kohta postituksen myös viroksi, suomeksi ja ruotsiksi, jotta kaikki kiinnostuneet voisivat lukea. Ihmisten kiinnostus näitä aiheita kohtaan on hyvin suurta ja tällaiset opinto- ja ajatustalkoot olivat erittäin menestyviä. Siitä kasvoikin ajatus tehdä yksityinen koulutusyritys ja liiketoimintakoulu. Konseptio olisi sinällään yksinkertainen – välittää omia tietoja ja ottaa mukaan muitakin oman alansa asiantuntijoita. Sanon suoraan, että en pidä itseäni niin viisaana ja menestyvänä, kuten jotkut henkilöt saattavat minusta ajatella. Mutta jos joku saa siitä apua, motivaatiota ja rohkaisua, niin uskon, että suunnitelmalla voi jopa olla ajatusta. Luonnollisesti tarvitsisin tällaiseen hankkeeseen myös kumppanin tai kumppaneita, sillä minun prioriteettini nro yksi on aina koti, sitten media, sitten harrastukset ja taide ja vasta sitten ns. ”jatkoharrastukset” sekä uudet hankkeet. 🙂

Helena-Reetin 9 suositusta siitä, miten sinun isot hankkeesi onnistuisivat, on referoitu blogista: “Helena-Reet: Minun mallini – suuret suunnitelmat onnistuvat, pienet suunnitelmat epäonnistuvat + 9 SUOSITUSTA siihen, että sinunkin isot projektisi onnistuisivat!


Tags assigned to this article:
blogiHelena-ReetHelena-Reet Ennetmenestys

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory