Mainos:Matkustaja tarttui rattiin, epäillään törkeästä rattijuopumuksesta

NordenBladet —

16.01.2020 klo 10.05Häme
LAHTI
Torstaina aamuyöllä Jalkarannan kaupunginosassa ilmoitettiin rattijuopumustapauksesta, josta epäillään henkilöauton apukuljettajan paikalla ollutta matkustajaa. Kyseisellä paikalla istunut nuori nainen oli jostain syystä tarttunut auton rattiin ja yrittänyt ohjata autoa pois tieltä. Auton varsinainen kuljettaja oli kuitenkin saanut pidettyä auton tiellä ja ohjattua sen hallitusti tien sivuun. Tieosuudella oli 40 km/h nopeusrajoitus. Poliisipartio vei naisen verikokeeseen. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
LAHTI
Launeen kaupunginosassa poliisi sai ilmoituksen vartijalta, joka oli tavannut vartioimaltaan kiinteistöltä sinne luvattomasti tunkeutuneen henkilön. Henkilö oli käyttäytynyt uhkaavasti vartijaa kohtaan, joka joutui käyttämään voimakeinoja sumuttamalla kaasua uhkaajan päälle. Uhkaaja oli tämän jälkeen päässyt poistumaan paikalta autolla sumutteet silmissään. Poliisipartio otti uhkaajan kiinni läheltä tapahtumapaikkaa Uudenmaankadulla, jonne tämä oli ajanut hiljaista nopeutta käyttäen. Miehen hallusta löytyi kiinteistöstä epäiltävästi anastettua omaisuutta. Miestä epäillään varkaudesta, laittomasta uhkauksesta, vahingonteosta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
JANAKKALA
VT-3 Tervakoskella tapahtui raskaan ajoneuvoyhdistelmän ulosajo keskiviikkona iltapäivällä. Tapahtumapaikalle menneelle poliisipartiolle selvisi, että kuorma-auton ja perävaunun yhdistelmä oli suistunut ulos tieltä oikealle läpi riista-aidan pellolle. Vetoauton oli kyljellään peltoa reunustavassa ojassa. Paikalle oli hälytetty myös pelastuslaitoksen sekä sairaankuljetuksen yksiköitä. Sairaankuljetus vei yhdistelmän kuljettajan tarkistettavaksi sairaalaan. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus nimikkeellä liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Syytä onnettomuuteen tutkitaan. Alkoholilla ei todettu olevan osuutta asiassa. Yhdistelmän nosto-operaatio katkaisi valtatien yöaikaan ja työllisti poliisia muutaman tunnin ajan.
LAHTI
Keskiviikkona iltapäivällä ilmoitettiin näpistelevästä ja päihtyneestä mieskaksikosta kauppaliikkeessä Niemen kaupunginosassa. Kaksikko oli poistunut paikalta pakettiautolla. Hetken päästä poliisipartio havaitsi samaisen pakettiauton Launeella ja pysäytti sen tarkastusta varten. Auton kyydissä ollut mieskaksikko oli päihtynyt ja kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Apukuljettajana toiminutta auton omistajaa epäillään auton luovuttamisesta päihtyneelle. Tämän lisäksi kuljettaja oli kortiton ja hänellä on taustallaan kuusi aikaisempaa rattijuopumusta vuoden sisällä. Anastetut elintarvikkeet palautettiin kauppaan, joskin ne olivat menneet myyntikelvottomiksi.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory