Mainos:Näpistelijälle kymppi täyteen Lahdessa

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti normaali arkivuorokausi. Tehtäviä oli alueella 152, joista yövuoron partiot hoitivat 48 tehtävää. Vuorokauden tehtävät liittyivät lähinnä liikenteeseen ja varkausrikoksiin.
Lahti. Partio sai hätäkeskukselta tehtävän maanantaina iltapäivällä mahdollisesta rattijuoposta tiellä 140. Partio tapasi ilmoituksessa mainitun auton Pyhäntaassa. Autoa kuljetti 36-vuotias mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Hänet vietiin verikokeeseen veren alkoholipitoisuuden toteamiseksi.
Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Lahti. Näpistelijä sai kymmen anastusrikosta täyteen maanantaina Aleksanterinkadun tavaratalossa. 23-vuotias nainen oli mennyt tavaratalossa hajuvesihyllylle ja hän oli ottanut hyllystä 74 euron arvoisen hajuvesipullon. Nainen ei maksanut tuotetta vaan poistui liikkeestä maksamatta sitä. Vartija otti näpistelijän kiinni.
Hämeenlinna. Remontissa olevaan grilli-kahvilaan oli murtauduttu Ruutikellarintiellä maanantaiyön aikana oven lasi rikkomalla. Rakennuksen sisältä oli anastettu ainakin työkaluja.
Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory