Mainos:Kulunut vuorokausi Hämeessä oli suhteellisen rauhallinen

NordenBladet —

13.01.2020 klo 09.52Häme
Asikkala
Partio tavoitti sunnuntaina iltapäivällä Hollolantiellä henkilöauton, jonka kuljettajana toimineen miehen puhalluskoe ylitti rattijuopumuksen rajan. Kuljettajalle tehtiin lisäksi huumausaineen pikatesti, jonka perusteella on syytä epäillä, että kuljettaja on ollut myös huumausaineen alaisena ajon aikana. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Orimattila
Salmelantiellä tapahtui sunnuntaina iltapäivällä henkilöauton ulosajo. Ulosajanut auto oli ensin ohittanut toisen ajoneuvon kovalla nopeudella, jonka jälkeen ohittaja ajautui vasemmalle ojaan katolleen. Kuljettaja poistui paikalta, mutta hänen henkilöllisyys on poliisin tiedossa.
Lahti
Sunnuntaina aamupäivällä Jalavakadun ja Kerinkallionkadun risteyksessä tapahtui liikenneonnettomuus, jossa jalankulkija jäi suojatietä ylittäessään henkilöauton töytäisemäksi. Jalankulkijan vammat eivät ole vakavia. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.
Lahti
Matkustuskieltoon määrätty mies jäi kiinni varkauspuuhista Kasakkamäentiellä sunnuntaina aamulla. Saman miehen epäillään olleen samalla asialla samassa paikassa jo aiemmin aamulla. Poliisi miestä epäillään varkauden yrityksestä, varkaudesta ja matkustuskiellon rikkomisesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory