Mainos:12 YKSINKERTAISTA JA TESTATTUA TOTUUTTA, jotka auttavat sinua saavuttamaan elämässäsi läpimurron!

12 YKSINKERTAISTA JA TESTATTUA TOTUUTTA, jotka auttavat sinua saavuttamaan elämässäsi läpimurron!

NordenBladet – Menestyksellä ja menestyksellisyydellä on eri ihmisille erilainen merkitys. Kunnianhimoiselle henkilölle se ei merkitse vain edistymistä uralla tai haaveiden kotia, vaan jatkuvaa esteiden ylittämistä ja uusien tehtävien asettamista ja ratkaisemista. Vaikka menestyksellisyyden voikin määritellä monella tavalla, perustotuudet ovat silti samat. Jonkin saavuttamiseksi tulee toimia ja ennen kaikkea asettaa itselleen selvät ja yksinkertaisesti kuvattavat tavoitteet.

1. SUUNNITELMA – jokaisen menestyksen salaisuus on ennen kaikkea hyvin harkitussa suunnitelmassa. Ilman suunnitelmaa ryntäät turhaan ympäriinsä. Varaa aikaa harkitaksesi, missä olet nyt, minne haluat päästä ja millaisia askeleita sinun tulisi sitä varten astua.

2. TIEDOT – Oppiminen voisi olla elinikäistä. Ole kiinnostunut elämästä, ole utelias, lue, käy näyttelyissä, messuilla ja konferensseissa ja kehitä itseäsi jatkuvasti. Etsit aina mahdollisuuksia muuttua paremmaksi. Tiedät, että pystyt enemmän ja ponnistelet sen hyväksi.

3. AIKA ON KULTAA – Käytä aikaasi tehokkaasti! Opi jakamaan ja suunnittelemaan aikaasi ja vältä toimintoja, jotka eivät vie sinua päämäärään. Älä kuitenkaan muutu robotiksi, sillä aina tarvitaan aikaa myös itseä, läheisiä ja lepoa varten. Lepokin on osa tehokasta ajankäyttöä. Lepäämättä et pysty työaikana keskittymään.

4. HERÄÄ ENNEN MUITA – Ajatteletko toisinaan, miten joku ihminen ehtii päivän aikana tehdä niin paljon? Oikeastaan siinä ei ole mitään suurta salaisuutta. Enemmistö menestyvistä henkilöistä herää yksinkertaisti hyvin aikaisin. Joka päivä vaikkapa 1-2 tuntia aikaisemmin herääminen antaa sinulle suuren aikaedun!

5. TOIMI LUONTEESI PARISSA – Huonoluonteisista ihmisistä ei pidä kukaan ja heidän kanssaan ei myöskään haluta tehdä yhteistyötä. Ole ystävällinen, rehellinen ja luotettava. Älä huolehdi ja ole kiinnostunut vain omista tunteistasi. Kunnioitus ja kohteliaisuus muita kohtaan avaavat sinulle enemmän ovia kuin osaat arvatakaan. Ole itsevarma, mutta älä ole pöyhkeä. Itsevarmuus erottaa sinut muista, jotka eivät usko kykyihinsä. Kun uskot, että pystyt selviämään kaikista asioista, se on ensimmäinen askel omien toiveiden toteutumisen suuntaan. Et kuitenkaan saa muuttua liian itsevarmaksi, sillä se on häiritsevää ja estää sinua analysoimasta itseäsi sivusta päin.

6. OLE EPÄITSEKÄS – eli toisin sanoen älä ole egoisti! Monet menestyksekkäät liikeideat ovat saaneet alkunsa toiveesta auttaa muita. Kun pidät tällaisesta toiveesta kiinni, voit vielä päästä elämässä pitkälle. Haluatko aloittaa oman yrityksen? Ajattele, miten voisit olla muille hyödyksi ja aloita siitä. Halusi auttaa muita voi lopulta tuoda sinulle itsellesi paljon hyötyä.

7. KURI JA PITKÄJÄNNITTEISYYS – Itsensä hillintä, kärsivällisuus ja pitkäjännitteisyys johtavat usein pitemmälle kuin suuret lahjat ja edut. Kaikki kompastuvat, mutta niitä, jotka eivät väsy nousemasta pystyyn, on vähemmän. Älä murru, harkitse asioita uudelleen, tarvittaessa tee pieniä muutoksia ja jatka haaveittesi suuntaan ponnistamista! Olet henkilö, joka osaa ylittää esteitä. Liikut vain eteenpäin etkä anna minkään esteen pysäyttää itseäsi. Luovuttaminen ei ole sinulle ominaista.

8. LÖYDÄ MOTIVAATIO – Ilman intohimoa on kaikkea vaikeampaa tehdä. Selvitä, mikä sinut sytyttää ja käytä sitä itsesi motivointiin. Vielä parempi suositus on kuitenkin se, että toimikin vain sellaisten asioiden parissa, jotka sinua todella kiinnostavat.

9. ÄLÄ KRITISOI – Ihmiset, jotka puhuvat toisista selän takana, näkevät kaikessa kielteistä ja kritisoivat, ovat yleensä tyhjänpäiväisiä viisastelijoita. Sen sijaan, että tekisit omaa egoasi näennäisesti toisten silmissä pienemmäksi, muuta itsesi suuremmaksi ja rakastettavammaksi. Menestyvä ihminen on hyvä diplomaatti ja rehellinen kumppani.

10. TOISINAAN TULEE JOSTAKIN ASIASTA LUOPUA – Ymmärrät, miten tärkeää on toisinaan sanoa ”ei”. Et pelkää antaa ihmisille kieltäviä vastauksia. Tiedät, että mataliin valintoihin kieltävästi vastaaminen antaa sinulle mahdollisuuden vastata korkeampiin valintoihin myöntävästi.

11. ET PELKÄÄ KIELTEISTÄ PALAUTETTA – Et säikähdä, kun joku sanoo sinulle jotain kielteistä. Osaat erottaa pahantahtoisen, kateudesta johtuvan solvaamisen ja todellisuudessa oikean (vaikkapa sitten kielteisen) huomautuksen.

12. HUOLEHDI TERVEYDESTÄ – Huolehdit terveydestäsi, sillä tiedät, että ilman terveyttä ei menestyksellä, viisaudella ja rikkaudella tee mitään. Siksi yrität syödä, nukkua, juoda ja hengittää terveellisesti niin paljon kuin vain mahdollista.

Kuva: Pexels
Lähde: NordenBladet.ee


Tags assigned to this article:
läpimurtomenestysterveys

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory