Mainos:Tarkasta, oletko HENKISESTI VAHVA PERSOONALLISUUS + 15 asiaa, joita itsevarmat henkilöt eivät koskaan tee!

Tarkasta, oletko HENKISESTI VAHVA PERSOONALLISUUS + 15 asiaa, joita itsevarmat henkilöt eivät koskaan tee!

NordenBladet – Yksi onnellisen elämän salaisuuksista on haasteiden esittäminen itselleen ja sitten niistä selviäminen. Teoria on kuitenkin aina yksinkertaisempaa kuin käytäntö ja usein monilla on itsevarmuutta ja henkistä voimaa liian vähän. Ihmiset ratkaisevat ongelmia eri tavoin, mutta menestyksen saavuttamiseksi on kaikkein tärkeintä muuttaa omaa ajattelutapaa – silloin muuttuvat myös elämä ja tulokset! Oman elämän voi suunnata oikeille kiskoille, mutta sitä varten tarvitsee harjoitella omaa suhtautumista ja välttää aina helpoimpien teiden valitseminen.

1. SOPEUTUMINEN – Henkisesti vahva ja itsevarma henkilö sopeutuu oloihin ja on muutoksille avoinna. Laajapohjainen sivistys ja sopeutumistaito takaavat globalisoituneessa yhteiskunnassa aina menestyksen!

2. TAITO SÄILYTTÄÄ RAUHALLISUUS – Kaikkein hankalimmassakin tilanteessa pystyt jäämään rauhalliseksi ja yrität ratkaista tilanteen järjellä. Sinusta äänen korottaminen on alentavaa.

3. EI PINNALLISUUDELLE – Sinun ajatuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja toimintasi eivät ole pinnallisia ja eivät rajoitu vain pinnallisiin aiheisiin. Et näe asioita vain sellaisina, miltä ne ensi silmäyksellä vaikuttavat. Katsot asioita syvemmin ja tutkit ennen kuin teet mitään päätelmiä.

4. TAITO VAPAUTUA – Älykäs ja henkisesti vahva henkilö tietää, milloin on oikea aika vapautua, ja se on perustava kohteliaisuus eikä hävettävä asia. Ymmärrät, kun olet tehnyt virheen, etkä pelkää tunnustaa virheitäsi. Ymmärrät, että anteeksi pyytäessäsi annat itsestäsi paremman vaikutelman.

5. TEET ASIOITA HALUAMATTA SAADA MITÄÄN VASTAAN – Epäitsekäs henkilö pääsee lopputuloksena pitemmälle kuin sellainen henkilö, joka tekee kaikkea taka-ajatuksella ja omaa hyötyä tavoitellen. Jos teen jollekulle hyvän työn, et edellytä, että tuo henkilö maksaa siitä sinulle jotenkin. Henkisesti vahva henkilö antaa enemmän kuin ottaa.

6. TUNNET RAJAT – Kaikilla meillä on omat rajansa. Ja kaikilla tilanteilla on rajansa. Viisas ihminen oppii tuntemaan ne, säätää rajansa eikä anna toisten ylittää säätämiään rajoja ja kunnioittaa myös muiden rajoja.

7. EI SÄÄLI ITSEÄSI – On helppoa vajota masennukseen ja antaa happaman mielen voittaa itsensä. Itsesääli ei kuitenkaan ratkaise yhtään ongelmaa. Sen sijaan henkisesti vahva henkilö ajattelee, miten tilannetta voi muuttaa ja miten negatiivisen energian sijaan voi aiheuttaa myönteistä energiaa.

8. KUUNTELET HYVIÄ NEUVOJA – Olet avoinna palautteelle ja kuuntelet, mitä muilla on sanottavanaan. Et pelkää sanoa mielipidettäsi ääneen, samoin et pelkää muiden mielipiteitä, ovatpa ne sitten kielteisiä tai myönteisiä. Olet avoinna palautteelle, sillä tiedät, että voit oppia siitä.

9. LUOTAT VAISTOOSI – Tukeudut vaistoosi. Uskot kokemuksiin, sillä ne auttavat sinua paremmin tuntemaan ja kuuntelemaan sisäistä ääntäsi.

10. OLET TÄSMÄLLINEN – Henkisesti vahva henkilö on täsmällinen. Kenenkään ei tarvitse odottaa häntä ja hänen oma aikataulunsa on kunnollisesti suunniteltu. Vältät asioiden siirtämistä eteenpäin. Pidät tehtävien ja hankkeiden loppuun saattamisesta ennen kuin siirryt seuraavaa asiaan.

11. OSAAT SANOA “EI” – Henkisesti vahva persoonallisuus pitää puolensa eikä pelkää sanoa ”ei”. Kaikesta ei tarvitse aina pitää, kaikkea ei voi aina tehdä ja kaikkialle ei tarvitse aina ehtiä. Teet valintasi omasta päiväohjelmastasi ja tarpeistasi lähtien.

12. YMMÄRRÄT, ETTÄ KAIKKEA EI VOI MUUTTAA – Elämässä on asioita, joita emme voi muuttaa. Väistämättömyyttä vastaan ei ole mieltä kamppailla. Tyydy siihen ja jatka eteenpäin!

13. KENESTÄKÄÄN EIVÄT KAIKKI PIDÄ – Tulee keskittyä itseensä ja huolehtia vähemmän siitä, mitä joku sinusta ajattelee. Kenestäkään eivät kaikki pidä.

14. TAITO ANTAA ANTEEKSI – Henkisesti vahva henkilö on ystävällinen ja rehti. Hän tulee itsensä kanssa hyvin toimeen, luottaa itseensä ja siksi antaa anteeksi sekä itselleen että muille. Ei kannata kantaa mukanaan kielteisyyden kuormaa. Kaikki ihmiset ovat syntyneet kehittymään henkisesti ja sillä tiellä tulee vastaan myös kompastumisia ja eksymisiä.

15. ANNAT MUIDEN AUTTAA ITSEÄSI – Olet valmis ottamaan apua vastaan. Tiedät tarkalleen, millä aloilla sinulla on puutteita ja et pelkää pyytää muilta apua tai kysyä neuvoa. Kaksi päätä on kaksi päätä!

Kuva: Pexels
Lähde: NordenBladet.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory