Mainos:Nuoret häiriköivät junassa Riihimäellä, vuoro peruttiin

NordenBladet —

07.01.2020 klo 09.50Häme
Riihimäki
Maanantaina iltapäivällä Riihimäeltä Helsinkiin lähtevä R-junavuoro jouduttiin perumaan junassa häiriköineen kahden alaikäisen pojan käyttäytymisen takia. 17-vuotias ja 15-vuotias poika olivat painelleet ovien avaus- ja sulkemisnappeja sekä painaneet hälytysnappeja. Junan henkilökunta oli varoittanut poikia kyseisestä toiminnasta. Tämä ei kuitenkaan ollut tehonnut ja poikia pyydettiin poistumaan junasta. 17-vuotias ei suostunut poistumaan. Juna oli tuolloin jo 25 minuuttia myöhässä ja junankuljettaja päätti, että vuoro perutaan ja kaikki matkustajat joutuivat poistumaan junasta. Poliisi haki 17-vuotiaan pojan laiturilta. Hän ei osannut kertoa mitään syytä toiminnalleen. 15-vuotias tavoitettiin myöhemmin rautatieaseman läheisyydestä. Tapauksesta on tehty rikosilmoitus nimikkeellä liikenteen häirintä sekä ilmoitettu sosiaaliviranomaisille.
Lahti
Tiistaina aamuyöllä Renkomäessä noin 30-vuotias mies kuljetti henkilöautoa ilman ajo-oikeutta. Nyt hän jäi kiinni neljättä kertaa kortitta ajosta vuoden sisällä. Hänet oli määrätty ajokieltoon keväällä 2019. Mies puhalsi nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Tiistaina aamuyöllä Kärpäsessä valtatiellä 12 noin 20-vuotias mies kuljetti henkilöautoa huomattavaa ylinopeutta kohti Hollolaa. Poliisi mittasi tutkalla auton nopeudeksi 112 km/h rajoituksen ollessa 60 km/h. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory