Mainos:Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 6.1.2020

NordenBladet —

06.01.2020 klo 15.39Lounais-Suomi
Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 6.1.2020
Rattijuopumus Turussa
Sunnuntaina 5.1.2020 klo 18.40 aikaan poliisipartio on pysäyttänyt Turun Koulukadulla henkilöauton, jota kuljetti vuonna 1984 syntynyt mies. Kyseinen mies oli sekavan oloinen, mutta puhalsi alkometriin 0 promillea. Mies kuitenkin myönsi käyttäneensä kannabista ja paria eri lääkeainetta. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja edellisen kerran hänet oli tavattu ajosta samalla autolla aikaisemmin samana päivänä. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Rattijuopumus Turussa
Turun Maistraatinkadulla tavattiin sunnuntaina 5.1.2020 klo 21.45 aikaan 1997 syntynyt mies ajelemassa liukkaalla kadulla renkaat sutien. Auto pysäytettiin Jösse Sakon kadulla ja tuolloin kuljettaja puhalsi alkometriin 0 promillea. Autosta tulleen kannabiksen tuoksun vuoksi kuljettajalle suoritettiin myös huumepikatesti ja se oli positiivinen kannabikselle. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Rattijuopumus Turussa
Maanantaina 6.1.2020 klo 00.38 poliisipartio tavoitti Turussa Gregorius IX:n tiellä ajoneuvon, jota kuljetti vuonna 1981 syntynyt nainen. Naiselle suoritettu puhalluskoe oli 0,34 mg/l, joten häntä on syytä epäillä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Veren lopullinen alkoholipitoisuus selviää verikokeiden tulosten valmistuttua.
Kortitta bensaa anastamassa
Vuonna 1975 syntynyt mies tavattiin kotoaan Naantalista maanantaina 6.1.2020 klo 09.30 aikoihin, sen jälkeen kun hän oli käynyt yhdeksännen kerran vuoden sisällä ajamassa kortittomana. Mies myönsi tuolla ajoreissulla käyneensä tankkaamassa autonsa, mutta jätti bensat maksamatta. Miestä epäillään näpistyksestä ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Poliisi pyytää havaintoja liikennevahinkopaikalta poistuneesta autosta
Sunnuntaina 5.1.2020 klo 16.17 aikaan tapahtui Kaarinassa Tie 110 ja Raadelmaantien risteyksessä onnettomuus. Onnettomuuspaikalta poistui onnettomuuden toinen osapuoli kovaa vauhtia jättämättä itsestään mitään tietoja.
Tapahtumapaikalla oli selvinnyt, että toinen osallinen oli kuljettanut vihreää Honda Civic merkkistä henkilöautoa Tie 110:llä, kulkusuunnan ollessa Piikkiön suunnasta Turun suuntaan. Raadelmaantien risteyksessä oli stop -liikennemerkin takaa tullut harmaa BMW -merkkinen henkilöauto Hondan eteen. Ajoneuvojen törmäyksen jälkeen oli harmaa BMW poistunut paikalta kovaa vauhtia Tie 110:tä pitkin Helsingin suuntaan. Poliisi pyytääkin liikennevahingon nähneitä tai vasemmasta kyljestään kovin pahasti vaurioituneesta BMW -merkkisestä autosta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Lounais-Suomen poliisin vihjesähköpostiin, joka on vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory