Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 5.1.2020

NordenBladet —

05.01.2020 klo 15.03Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Iäkäs autoilija kolhaisi kahta jalankulkijaa suojatiellä
Vantaa, Kielotien ja Hiekkaharjuntien risteys, 4.1.2020 klo 11.40
Henkilöautolla liikkeellä ollut iäkkäämpi mies törmäsi suojatiellä kahteen jalankulkijaan. Kuljettaja kertoi hidastaneensa ennen suojatietä ja huomanneensa tien laidassa useamman henkilön seurueen. Kuljettaja oli tulkinnut heidän liikkumistaan ja käyttäytymistään siten, että he eivät ole lähtemässä ylittämään suojatietä. Useampi henkilö kuitenkin lähti ylittämään katua ja kaksi heistä joutui auton töytäisemäksi siten, että molemmat loukkasivat hieman itseään. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Kolmen hengen seurueen yhteinen ajanvietto kärjistyi väkivaltaiseksi
Vantaa, 4.1.2020 klo 17.00
Vantaan Myyrmäessä vuonna 1957 syntyneet mies ja nainen olivat viettäneet aikaa yksityisasunnossa parikymppisen naapurissa asuvan miehen kanssa. Vanhemman miehen ja naisen välille oli syntynyt riitaa alkoholin käytöstä ja nuorempi miehistä oli katsonut viisaammaksi poistua paikalta. Pian tämän jälkeen asunnosta alkoi kuitenkin kuulua kolinaa ja huutoa ja asunnosta jo poistunut mies oli soittanut hätäkeskukseen.
Välittömästi tämän jälkeen myös vanhempi mies oli poistunut paikalta. Asunnossa asuva nainen kertoi paikalle saapuneille poliiseille, että paikalta häipynyt mies oli pahoinpidellyt häntä kävelykepillään lyömällä. Pahoinpitelystä oli aiheutunut naiselle vähäisiä vammoja. Poliisi tutkii asiaa.
Sekavasti käyttäytynyt mies tunkeutui useisiin asuntoihin Leppäkorvessa
Vantaa, 4.1.2020 klo 22 – 22.30
Sekavasti käyttäytynyt parikymppinen mies tunkeutui tai yritti tunkeutua ainakin kolmeen eri omakotitaloon Vantaan Leppäkorvessa lauantaina illalla. Ensimmäisessä asunnosta ilman kenkiä ja paitaa liikkeellä ollut mies oli yrittänyt varastaa eteisestä kenkiä, mutta talon asukas oli heittänyt hänet muitta mutkitta pihalle.
Seuraavassa asunnossa mies oli pimputtanut ovikelloa ja hakannut ovea, joka oli vahingoittunut. Asukas ei ollut avannut ovea ja mies oli poistunut paikalta.
Kolmannen talon pihalla mies oli koputtanut ovea. Asukas oli mennyt ovelle ja avannut sen, jolloin mies oli yrittänyt tunkea väkisin sisälle. Sitten asunnon pihalle oli ajanut auto, ja mies oli seuraavaksi yrittänyt päästä autoon sisälle.
Mies tavoitettiin erään lähitalon ovelta. Hän oli tässä vaiheessa luopunut kokonaan vaatetuksesta. Mies käytettiin varmuuden vuoksi sairaalassa tarkistuksessa, mutta hoidon tarvetta ei ollut ja hänet tuotiin poliisin huomaan selviämään ja rauhoittumaan. Mies kertoi itse, että ei muista tapahtumista mitään ja on käyttänyt erilaisia päihdyttäviä lääkkeitä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory