Mainos:Starttipistoolin ja teräaseiden hallussapito johti viiteen kiinniottoon Malmilla jouluaattona – epäiltyjen suunnitelmissa periä velkoja

NordenBladet —

25.12.2019 klo 15.52Helsinki
Poliisi sai jouluaattona kello 16 aikaan hälytystehtävän Malmin Karviaistielle. Ensitietojen mukaan paikalla oli nähty mahdollisesti aseistautuneita henkilöitä.
Tehtävälle lähti useampi poliisipartio. Paikan päältä otettiin kiinni viisi henkilöä. Yhdellä oli hallussaan porattu starttipistooli. Sen piippu oli porattu auki niin, että pistoolilla olisi voinut ampua luodillisen patruunan. Muilla epäillyillä oli hallussaan erilaisia teräaseita.
Kiinniotto sujui rauhallisesti, eikä tapahtumapaikalla kenenkään ulkopuolisen henki tai terveys vaarantunut tehtävän aikana. Henkilöt kuljetettiin Pasilan poliisivankilaan.
Poliisin kuulusteluissa epäillyt ovat kertoneet yhdenmukaisesti, että tarkoitus oli käydä perimässä velkoja aseilla pelotellen, mutta kenenkään henkeä tai terveyttä ei ollut suunnitelmissa vaarantaa. Epäillyt vapautettiin kuulustelujen jälkeen joulupäivänä.
Alustavan esitutkinnan mukaan keneenkään ei kohdistunut konkreettista vaaraa. Poliisin tietojen mukaan kyseessä näyttää olevan yksittäistapaus, eikä tapahtuneeseen epäillä liittyvän järjestäytynyttä rikollisuutta. Kiinniotetut henkilöt eivät ole kantasuomalaisia.
Tutkintaan jää kolme rikosnimikettä: ampuma-aserikos, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito sekä väärän henkilötiedon antaminen, johon johti epäillyn yritys harhauttaa poliisia antamalla sukulaisen henkilötiedot.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory