Mainos:Hämeessä tähän saakka rauhallinen joulu

NordenBladet — Jouluaatto sujui Hämeessä rauhallisesti. Poliisilla oli tehtäviä 145 kappaletta vuorokauden aikana joulupäivän aamuun mennessä. Huumeratteja jäi kiinni kolme, Riihimäellä, Orimattilassa ja Lopella. Lisäksi oli muutama pahoinpitely tai lievä pahoinpitely. Osa niistä tapahtui yleisellä paikalla ja osa yksityisessä asunnossa.
Hämeenlinna
Keskiviikkona aamuyöllä Nummella jäi kiinni noin 25-vuotias mies pakettiauton kuljettamisesta päihtyneenä. Hän puhalsi yli törkeän rattijuopumuksen rajan. Miehen ajokortti otettiin poliisin haltuun. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.
Lahti
Keskiviikkoaamuna puoli seitsemän aikaan henkilöauto törmäsi liikennevalopylvääseen Hämeenlinnantien ja Keskussairaalankadun risteyksessä. Autoa kuljettanut noin 25-vuotias nainen ei loukkaantunut törmäyksessä. Auto vaurioitui hinauskuntoon. Yksin autossa ollut nainen oli tullut Lahden suunnasta Hämeenlinnantietä pitkiin ja hänen tarkoituksenaan oli ollut kääntyä Keskussairaalankadulle, mutta auto suistui loskaisella tiellä päin liikennevalopylvästä. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory