Mainos:

Jouluyön tapahtumia

NordenBladet — Tampereella klo 23.25 hieman alle 50 vuotias mies oli riitaantunut neljän hengen nuorisoporukan kanssa Hämeenkadulla sijaitsevassa ravintolassa. Sen vuoksi heidät kaikki oli poistettu ravintolasta. Riita oli jatkunut ulkona jolloin miestä oli lyöty ja potkittu niin että hän oli kaatunut maahan. Maassa ollutta miestä oli potkittu keskivartaloon ja kuristettu kurkusta takaapäin. Tämän jälkeen nuorisoporukka oli poistunut paikalta. Sairaankuljetus toimitti uhrin Acutaan vammojen tarkistukseen. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.
Partio pysäytti Tampereella Porintiellä henkilöauton liikennetarkastusta varten. Auton kuljettajaksi ilmeni ajo-oikeudeton ja ajokiellossa oleva 30-vuotias mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe osoitti nollaa, mutta huumepikatesti positiivista. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Jyväskylässä poliisi sai ilmoituksen epäillystä rattijuoposta Keskussairaalantiellä klo 03.10. Auto tavattiin Valajankadulta ja kuljettaja seisoi kerrostalon ulko-ovella. Mies oli silminnähden päihtynyt ja hän kieltäytyi puhalluskokeesta. Koska ajolle oli todistajia niin 25-vuotias mies käytettiin verikokeissa ja hänet kiinniotettiin poliisiasemalle.
Poliisi sai ilmoituksen klo 03.40 että Ikaalisissa vt 3:lla Ikaalisten keskustan kohdalla on henkilöauto matkalla pohjoiseen, auto heittelehtii, epäily kuljettajan kunnosta. Auto saatiin pysähtymään Riitialan kohdilla. Sen kuljettajaksi ilmeni noin 20-vuotias mies ja hänelle suoritettu puhalluskoe osoitti 2.95 promillea. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokortti otettiin poliisin haltuun.
Tampereella klo 03.45 poliisi sai ilmoituksen epäillystä rattijuoposta. Kyseinen pakettiauto havaittiin Messkukylänkadun ja Ristinarkuntien risteyksessä jalkakäytävällä keula pensaassa. Partion saapuessa auton luo sen kuljettajan paikalta nousi mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe osoitti 0,87 mg/l. Tapahtumapaikalla olevista jäljistä päätellen pakettiauto oli tullut Messukylänkatua Kaukajärven suunnasta ja ajautunut risteysalueella olevan liikennejakajan yli päätyen keula edellä pensaaseen. Noin 30-vuotiasta miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory