Mainos:Meri-Lapissa liikennerikoksia ja kotirauhan rikkomisia

NordenBladet — Rattijuopumuksia ja liikennerikoksia
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 7.12.2019 kello 16.41 Torniossa VT 29 ja Torpinkadun risteyksessä tapahtuneesta kolarista. Tornion suunnasta VT 29 pitkin tullut henkilöauto kääntyi päin punaisia kohti Torpinkatua, kun Kemin suunnasta vihreä valon palaessa tullut henkilöauto törmäsi päin punaisia ajaneeseen henkilöautoon. Poliisille selvisi paikalla, että päin punaisia ajaneen henkilöautonkuljettaja oli nauttinut koko yön alkoholia ja kertoi lähteneensä ajamaan autollaan vaikka koki ettei ollut ajokuntoinen. Kuljettaja kertoi pysähtyneensä punaisiin valoihin, mutta arvioineensa ehtivän puikata ennen vastaantulevaa autoa Torpinkadulle. Päin punaisia ajaneen henkilöauton kuljettaja puhallutettiin ensihoidon toimesta tuloksella 2.18 promillea. Torniolaisen 26 -vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen asiassa törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
Poliisipartio pysäytti liikenteenvalvonnan yhteydessä Torniossa mopoauton Torpintiellä 7.12.2019 kello 23.46. Kuljettajaksi osoittautui 14 -vuotias, jolla ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Mopoautossa oli kyydissä ajoneuvon omistaja sekä yksi matkustaja kuljettajan lisäksi. Kuljettajan puhallustulos oli nolla. Kuljettaja on alle vastuuikärajan, joten hänen epäillään syyllistyneen asiassa rikolliseen tekoon, kuljettamalla mopoautoa ilman ajo-oikeutta ja liikennerikkomukseen, kyyditsemällä matkustajan mopoauton tavaratilassa.
Poliisipartio pysäytti liikenteenvalvonnan yhteydessä Keminmaassa Torniontiellä 8.12.2019 kello 01.03 15 -vuotiaan mopoilijan. Puhallustulos oli 0,64 promillea. Mopoilijan epäillään syyllistyneen asiassa rattijuopumukseen.
Kotirauhan rikkomista ja vahingontekoa
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus Torniosta Viidankadulta 8.12.2019 klo 00.10, että asunnossa vieraana ollut mies oli pahalla päällä ja rikkoi omaisuutta. Mies oli tiputtanut asunnolla television pudottamalla sen lattialle ja heitellyt muita tavaroita. Hetken kuluttua hätäkeskukseen tuli uusi ilmoitus samasta osoitteesta, että vieraana ollut mies oli palannut takaisin asunnolle ja rikkonut asunnon ikkunan ja tullut väkisin sisälle asuntoon. Mies ehti poistua paikalta ennen partion paikalle tuloa, mutta hän oli jättänyt pihalle katuharjan, jossa oli hänen osoitteensa. Partio tavoitti 52 -vuotiaan paikkakuntalaisen miehen kotoaan ja toi tämän kiinniotettuna Kemin poliisivankilaan. Miehen epäillään syyllistyneen asiassa vahingontekoon ja kotirauhan rikkomiseen.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus Kemissä Riistamiehentieltä 8.12.2019 kello 4.55, että mies yrittää tunkeutua sisälle asuntoon ja rikkoo paikkoja. Poliisille selvisi paikalla, että 26 -vuotias poliisille entuudesta tuttu mies oli yrittänyt päästä sisälle tuttavansa asuntoon. Kun miestä ei oltu päästetty sisälle, oli hän alkanut hakata ikkunoita ja ovia. Asunnonhaltija havaitsi partion tullessa paikalle, että tuuletusikkunan ritilä oli mennyt rikki. Mieheltä löydettiin turvallisuustarkastuksen yhteydessä takin sisätaskusta puukko. Mies tuotiin Kemi poliisivankilaan rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi. Hänen epäillään syyllistyneen asiassa lievään vahingontekoon, kotirauhan rikkomiseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory