Nainen puukotti miestä yksityisasunnossa Kuopion Petosella

NordenBladet ‚ÄĒ

03.12.2019 klo 08.42Itä-Suomi
Poliisi otti maanantai-iltana kello 18 aikaan kiinni kuopiolaisen 46-vuotiaan naisen epäiltynä tapon yrityksestä. Hänen epäillään puukottaneen entuudestaan tuntemaansa kuopiolaista miestä ylävartaloon Kuopion Petosella sijaitsevassa yksityisasunnossa. Asiasta soitti hätäkeskukseen asunnon omistaja, jota ei tässä vaiheessa epäillä mistään. Uhri toimitettiin tapahtumapaikalla annetun hätäensiavun jälkeen KYS:aan. Vammojen vakavuudesta ei ole vielä tietoa.
***
Kuopiossa yritettiin maanantaina iltapäivällä maksaa ostoksia väärennetyksi osoittautuneella 500 euron setelillä. Poliisi otti seteliä käyttäneen kuopiossa asuvan miehen kiinni rikoksesta epäiltynä. Asiassa tulee kyseeseen joko rahanväärennys tai väärän rahan käyttö. 500 euron setelin liikkeeseen lasku on päättynyt tammikuussa 2019, mutta se on edelleen laillinen maksuväline koko euroalueella.
***
Iisalmelainen alaikäinen poika oli ottanut myöhään maanantai-iltana luvatta käyttöönsä sukulaisensa omistaman henkilöauton ja ajanut sillä ulos tieltä Iisalmessa Porovedentiellä. Pojan itsensä kertoman mukaan auto oli suistunut mutkassa tieltä noin 80 km/h vauhdissa. Auto vaurioitui ulosajossa, mutta kuljettajalle ei tullut vammoja. Poikaa epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory