Kaavilla ilmeni uusi murto omakotitaloon

NordenBladet — Kaavilla ilmeni maanantaina päivällä jälleen uusi asuttuun asuntoon kohdistunut murto. Taloon oli murtauduttu maanantaina päivän aikana asukkaiden oltua poissa. Talosta oli viety koruja ja käteistä rahaa. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena. Poliisi on jo aiemmin tiedottanut muun muassa Itä-Suomessa tapahtuneesta asuntomurtojen sarjasta.
***
Siilinjärveläinen mies aiheutti maanantaiyönä häiriötä agresiivisella käytöksellään Siilinjärvellä Soutajantiellä. Mies oli ehtinyt poistumaan paikalta henkilöautolla ennen poliisipartion tuloa, mutta hänet tavattiin myöhemmin Melojantieltä. Miehen epäillään ajaneen autoa päihtyneenä, koska hän puhalsi alkometriin 1,15 promillea. Lisäksi hänen autonsa oli kilvetön ja poistettu liikennekäytöstä.
Poliisi takavarikoi miehen käytössä olleen auton, koska hänen epäillään syyllistyneen hiljattain myös kahteen törkeään rattijuopumukseen.
***
Henkilöauto törmäsi hirveen maanantaina iltapäivällä Lapinlahdella Lapinlahdentiellä. Hirvi oli tullut tien yli vasemmalta puolelta ja osunut auton vasempaan kylkeen. Auton kuljettaja ei loukkaantunut ja hirvi oli poistunut törmäyksen jälkeen takaisin metsään.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory