Mainos:Liikennetapauksia viikonlopun ajalta Kiuruvedeltä, Pielavedeltä, Siilinjärveltä, Lapinlahdelta ja Iisalmesta.

NordenBladet —

24.11.2019 klo 10.57Itä-Suomi
Lauantaina aamuyöllä 27-vuotias mies ajoi henkilöautolla Kiuruvedeltä Pyhännän suuntaan ja menetti ajoneuvon hallinnan. Henkilöauto oli lähtenyt sivuluisuun ja törmäsi vasemmalla puolella tietä olevaan linja-autopysäkin puukatokseen sekä suistui samalle puolelle tietä ojaan. Henkilöautossa olleille henkilöille ei onneksi aiheutunut vahinkoja, auto sen sijaan vaurioitui. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta asiaan. Auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Lauantaiaamuna Pielavedellä Kiuruvedentiellä 54-vuotias nainen suistui henkilöautolla ojaan. Auton kuljettaja kertoi poliisille, että vasemmalle kaartuvassa mutkassa auto oli lähtenyt luisuun ja päätynyt ojaan katolleen tien vasemmalle puolelle. Tie oli ollut erittäin liukas. Tässäkään tapauksessa kuljettajaa ei epäillä rattijuopumuksesta vaan liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Lauantai-iltana Siilinjärvellä 26-vuotias mies ajoi henkilöautolla poliisin mittauksen mukaan 105 km/h nopeutta alueella, jossa on 50 km/h nopeusrajoitus. Auton kuljettaja ei ollut päihtynyt. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon ja miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Lauantai-iltana Lapinlahdella Varpaisjärventiellä poliisi pysäytti henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 42-vuotias mies puhalsi alkometriin 0,71 mg/l ja hieman myöhemmin tarkkuusalkometriin 0,55 mg/l. Miestä epäillään alustavasti törkeästä rattijuopumuksesta.
Lauantai-iltana hieman ennen puolta yötä poliisipartio havaitsi Iisalmessa Pohjolankadulla oudosti pysäköidyn pakettiauton, jolla oli ilmeisesti törmätty toiseen ajoneuvoon. Poliisin lähestyessä pakettiautoa, sen ohjaamosta lähti mies juoksemaan karkuun. Lyhyen juoksukilpailun jälkeen poliisi sai miehen kiinni ja miehelle suoritetun puhalluskokeen tulos oli 1,55 promillea. Mies otettiin kiinni ja toimitettiin Iisalmen poliisilaitokselle epäiltynä mm. törkeästä rattijuopumuksesta.
Poliisilla ei ole näihin tapauksiin tämän enempää tiedotettavaa tai kommentoitavaa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory