Mainos:Meri-Lapin päivittäistiedote 24.11.2019

NordenBladet — Kemissä merkittävä huumetakavarikko
Poliisi on selvittänyt tuloksellisesti lauantaina 16.11.2019 Kemissä tapahtunutta ryöstöä lauantaina 23.11.2019. Kemissä asuvan nuoren miehen asuntoon oli viikko sitten lauantaina tullut useampi mies ja yksi nainen, jotka olivat pahoinpidelleet miestä ja vieneet miehen omaisuutta. Miehen vammat eivät ole vaatineet välitöntä sairaalahoitoa.
Poliisi on tehnyt lauantaina 23.11.2019 useita kotietsintöjä ja kiinniottoja ryöstön selvittelyyn liittyen. Kotietsinnöiltä on löytynyt nuorelta mieheltä anastettua omaisuutta ja poliisi on kiinniottanut useita henkilöitä ryöstöön liittyen.
Poliisin tehdessä kotietsintää ryöstössä epäillyn naisen asuntoon, oli asunnosta löytynyt merkittävä määrä amfetamiiniksi epäiltyä huumausainetta sekä pienempiä määriä muita huumausaineita. Naista epäillään ryöstön lisäksi myös törkeästä huumausainerikoksesta.
Poliisin suorittaessa kotietsintää, oli pihalle ajanut poliisin entuudestaan tuntema 37-vuotias mies. Mies oli ajanut paikalle pakettiautolla ja vaikutti päihtyneeltä. Mies kuljetettiin verikokeeseen ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Samoissa ryöstön kotietsinnöissä on myös toiselta asunnolta löytynyt kannabiskasvattamo ja asunnossa asuvaa miestä epäillään huumausainerikoksesta kannabiksen kasvattamiseen liittyen.
Pahoinpitely Torniossa
21-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn lyömällä nyrkillä kasvoihin 54-vuotiasta miestä Torniossa. Vanhemmalle miehelle oli tullut kasvoihin lieviä vammoja lyönnin seurauksena. Asunnosta poistuessaan nuori mies oli rikkonut asunnon ikkunan. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä ja lievänä vahingontekona.
Pahoinpitely Ylitorniolla
43-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn lyömällä 22-vuotiasta naista kasvoihin. Nainen kertoo menneensä miehen auton kyytiin ja kesken ajomatkan mies oli pysäyttänyt auton, vetänyt naisen ulos autosta ja pahoinpidellyt naista. Naiselle oli tullut vertavuotavia haavoja kasvoihin, jotka eivät ole olleet vakavia. Mies oli poistunut sitten paikalta. Miestä epäillään pahoinpitelystä.
Pahoinpitely Keminmaalla
41-vuotias oli ollut päihtyneenä kotonaan ja alkanut käyttäytymään ärhäköityneemmin aamuyöllä, eikä ollut antanut vaimonsa ja 22-vuotiaan tyttärensä nukkua. Tytär oli aikonut soittaa hätäkeskukseen, jolloin isä oli kertomansa mukaan ottanut tyttäreltä puhelimen väkisin pois. Isä oli vääntänyt tyttären kättä siten, että tyttärelle aiheutui kipua käteen. Tämän jälkeen miehen vaimo oli soittanut hätäkeskukseen. Miestä epäillään pahoinpitelystä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory