Islanti: Islannissa alkaa operoida uusi halpalentoyhtiö Play

Islanti: Islannissa alkaa operoida uusi halpalentoyhtiö Play

NordenBladet – WOW air nousee jälleen tuhkasta, mutta tällä kertaa lentoyhtiöllä on varma suunnitelma käynnistää liiketoiminta. Aamulla 5. marraskuuta pidetyssä lehdistötilausuudessa, josta kertoi Visir.is, selvitettiin mahdollisen muutoksen yksityiskohtia. Islannin uudella lentoyhtiöllä, jonka uusi nimi on PLAY, on suuria kunnianhimoisia tavoitteita.

Islannissa toiminut halpalentoyhtiö WOW Air lopetti toimintansa seitsemän kuukautta sitten. Nyt tätä tyhjiötä alkaa täyttää uusi kohtuuhintainen lentoyhtiö Play. Uuden toimitusjohtajan Arnar Már Magnussonin mukaan sopivat jopa 200 matkustajan A321 koneet alkuun polttoainetehokkuutensa ansiosta hyvin nykyisiin suunniteltuihin kohteisiin. Lentoyhtiö alkaa järjestää sekä matkustaja- että tavarakuljetuksia.

Kotisivullaan flyplay.com lentoyhtiö ilmoittaa, että se alkaa lentää Euroopan eri kaupunkeihin ja ensi keväästä suunnitellaan lentoja myös Pohjois-Amerikkaan. Mikäli kaikki suunnitelmat toteutuvat, yhtiö alkaa myydä lentolippuja jo ensi kuun lopussa.

Kuva: Play
Lähde: NordenBladet.com


Tags assigned to this article:
Islanti

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory