Poliisin viikonloppu Loimaalla ja Aurassa

NordenBladet ‚ÄĒ Lauantai-iltana hieman ennen kahdeksaa loimaalainen 25-vuotias nainen ajautui Loimaan Vakkatiell√§ tien oikealle puolelle ojaan 100 metri√§ ennen Karsattilantien risteyst√§. Auto oli kynt√§nyt tienreunaa n. 100 metrin matkan yritt√§en p√§√§st√§ takaisin ajoradalle, mutta oli p√§√§tynyt ojan pohjalle. Nainen oli jo hiukan aikaisemmin illalla saanut poliisilta sakon ajettuaan ojaan Vakkatiell√§ Kuusitien risteyst√§. Naista ep√§ill√§√§n liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Loukkaantumista ei havaintojen mukaan ole tapahtunut.
Lauantaina hieman ennen puoltayötä Auran Yhdystiellä puolalainen vajaat 30-vuotias mieskuski puolestaan ajoi 40 km/h rajoitusalueella pakettiautolla reilua 70 km/h nopeutta. Yhdystien ja vt9:n risteyksestä kuski jatkoi vt9:ää pitkin ajoaan poliisin pysäytysmerkistä huolimatta n. 400 metrin matkan, josta kääntyi oikealle. Kuljettaja otettiin kiinni epäiltynä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä liikennerikkomuksesta. Puolalaismies puhalsi poliisiasemalla tarkkuusalkometriin reilun yhden promillen lukemat eikä hänellä ole ajokorttia.
Sunnuntaina illalla puoli kuuden aikaaan Auran Yhdystiellä kaarinalaisen hieman vajaat 50-vuotiaan miehen epäillään lyöneen sivullista 15-vuotiasta auralaista poikaa, joka on ollut skeittaamassa tapahtumapaikalla. Mies on ollut epäillysti n. 30-vuotiaan naishenkilön kuljettaman auton kyydissä, joka on suistunut ojaan tapahtumapaikalla. Naiselle on kirjattu sakko liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ja miestä epäillään pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle. Mies vastusti fyysisesti poliisin kiinniottoa. Epäilty on ollut poliisin toimesta pidätettynä.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory