Liikennerikoksia Kuopiossa

NordenBladet — Poliisipartio pysäytti perjantaina 8.11.2019 klo 11:10 Kuopiossa Vitostiellä henkilöauton tarkastusta varten. Kuljettajalle suoritetun seulonta-alkometrikokeen tulos oli 0,00 promillea ja sylkitesti oli positiivinen kannabikselle. Kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta ja kyydissä oli kaksi matkustajaa. Autoa kuljettaneen, Pielavedeltä kotoisin olevan n. 25 -vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Tumma Mercedes-Benz henkilöauto törmäsi Kuopiossa Pyörönkaari 10 kohdalla 8.11.2019 klo 16:50 aikaan Ford Mondeoon ja poistui paikalta. Ilmoittaja kertoi olleensa pysäköidyssä henkilöautossaan keula kohti Pitkälahdentietä. Hän oli lähtenyt liikkeelle, koska lähestyvä auto oli ollut niin kaukana. Samalla, kun hän oli kääntänyt autonsa keulaa hieman ajoradalle, oli tumma Mersu törmännyt kovalla vauhdilla auton vasempaan kylkeen. Törmännyt auto oli kimmonnut Pyörönkaaren välissä olevan viheralueen puolelle, josta tämä oli poistunut kiihdyttäen Petosenmutkan suuntaan ja hävinnyt näköpiiristä. Poliisipartio löysi tuntomerkkeihin sopivan ajoneuvon Miilurannasta ja vauriot täsmäsivät täydellisesti paikalta poistuneeseen ajoneuvoon. Kuljettaja oli jo ehtinyt poistua paikalta. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Kuopiossa Tasavallankadulla 8.11 klo 22:55 aikaan. Autoa kuljetti ajokiellossa oleva kuopiolainen n. 35 -vuotias mies. Autosta tuli voimakas kannabiksen haju ja kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti oli positiivinen. Puhalluskoe oli 0.00 promillea. Kuljettajalle tehdyssä turvallisuustarkastuksessa löytyi vähäinen määrä epäiltyä marihuanaa. Henkilön asuntoon suoritetussa kotietsinnässä löytyi lisää huumausaineita. Henkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausainerikokseen.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory