Rattijuoppo törmäili Vantaalla

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 8.11.2019
Vantaan alue
Jalankulkija jäi auton alle suojatiellä
Vantaa, Tammiston kauppatie, 7.11.2019 klo 12
Vantaalla tapahtui torstaina keskipäivän aikaan liikenneonnettomuus, jossa kolmikymppinen, suojatietä jalan ylittänyt nainen jäi auton yliajamaksi. Vuonna 1953 syntynyt henkilöautoa kuljettanut mies kertoi, että hänen huomionsa oli kiinnittynyt liikenteessä tapahtumahetkellä toisaalle eikä hän sen vuoksi ollut huomannut lainkaan suojatietä ylittänyttä naista. Todistajien mukaan henkilöauto oli ajanut normaalia kaupunkinopeutta eikä ollut hidastanut vauhtiaan ennen törmäystä.
Jalankulkija lensi auton törmäyksen voimasta joitakin metrejä ja loukkaantui maahan osuessaan. Poliisin ehdittyä paikalle hän oli tajuissaan, mutta ei muistanut onnettomuudesta mitään. Hänet kuljetettiin jatkohoitoon sairaalaan. Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä ajoneuvorikkomuksesta, koska hänen autonsa oli määräaikaiskatsastamaton.
Ohikulkija esti rattijuopon ajoon lähdön
Vantaa, Uomakuja, 7.11.2019 klo 14
Poliisille tehtiin ilmoitus henkilöautosta, jonka kuljettaja oli törmännyt parkkipaikalla peruuttamalla sekä toiseen henkilöautoon että lämpötolppaan. Paikalla ollut sivullinen oli nähnyt tapahtuman, napannut auton avaimet virtalukosta itselleen ja jäänyt seuraamaan tilannetta.
Partion saavuttua autoa kuljettanut vuonna 1962 syntynyt mies istui yhä autossaan. Hän vaikutti silminnähden erittäin päihtyneeltä. Miehelle tehtiin seulonta-alkometrillä koe, jonka tulos oli 1,51 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Mies kuljetettiin verikokeisiin ajon aikaisen veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Murto pitseriaan
Vantaa, Laurintie, 8.11.2019 klo 1.05
Poliisille tehtiin hälytys murrosta, joka oli juuri tapahtunut Rekolassa sijaitsevassa pitseriassa. Ohikulkija oli nähnyt, miten paikalta poistui kaksi miestä rakennuksen taakse. Pitseriaan oli tunkeuduttu ikkuna rikkomalla. Paikalle saapuneen omistajan mukaan liikkeestä oli saatu saaliiksi vähäinen määrä rahaa. Koirapartio jäljesti jonkin matkaa tekijöitä, mutta jäljet päättyivät tyhjälle parkkipaikalle. Paikalla suoritettiin teknistä tutkintaa ja poliisi tutkii asiaa varkautena.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory