Lieksassa tapahtuneen kolarin toista osapuolta pyydetään ilmoittautumaan poliisille

NordenBladet —

08.11.2019 klo 08.52Itä-Suomi
Torstaina klo 15.05 Lieksassa Urheilukadun ja Kainuuntien risteyksessä oli tapahtunut henkilöauton ja kuorma-auton välinen kolari. Urheilukatua pitkin henkilöautoa kuljettanut 76-vuotias lieksalaisnainen oli ollut kääntymässä kulkusuunnassaan vasemmalle Lieksan keskustan suuntaan, kun keskustan suunnasta tullut kuorma-auto oli törmännyt hänen kuljettamansa henkilöauton vasempaan kylkeen. Henkilöauto oli oli törmäyksen voimasta pyörähtänyt perä keskustan suuntaan. Ko. risteys on tasa-arvoinen risteys.
Henkilöauton kuljettaja oli itse soittanut hätäkeskukseen ja tapahtumapaikalla oli käynyt ambulanssi ja pelastuslaitos. Poliisi ei tapahtumapaikalle päässyt.
Henkilöauton kuljettaja loukkaantui lievästi.
Poliisi pyytää toisena osallisena ollutta kuorma-autonkuljettajaa ilmoittautumaan poliisille asian selvittämistä varten.
Myös mahdollisilta silminnäkijöiltä pyydetään havaintoja sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.
_____________
Perjantaina klo 3.00 Jussinraitilla Kontiolahdella oli rikottu omakotitalon makuuhuoneen ikkuna. Teosta epäilty 17-vuotias kontiolahtelaismies tavoitettiin lähistöltä ja hän myönsikin heittäneensä vasaralla ikkunaan. Päihtynyt epäilty sekä hänen seurassaan ollut toinen päihtynyt henkilö otettiin kiinni poliisilakiperusteisesti lisärikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi. Asiaa tutkitaan lievänä vahingontekona.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory