Linja-auto törmäsi linja-auton perään Kielotiellä

NordenBladet —

07.11.2019 klo 13.24Itä-Uusimaa
Auto ajautui rampista ulos ja törmäsi valotolppaan
Vantaa, Kehä 3, Sanomatien ramppi, 6.11.2019, klo 08.57
Poliisipartio sai tehtäväkseen mennä Kehä 3: sen ja Sanomatien ramppiin, jossa henkilöauto oli suistunut rampista ulos ja törmännyt pientareella olevaan valotolppaan.
Tapahtumapaikalla poliisipartiolle selvisi, että autoa oli kuljettanut 28-vuotias nainen, joka oli selvin päin. Naisen kuljettaman auton kyydissä oli ollut myös hänen alle vuoden ikäinen lapsensa. Nainen kertoi poliisipartiolle, että rampissa ollessaan hän oli kääntynyt takapenkillä itkeneen lapsensa puoleen, jolloin auto oli ajautunut ulos rampista. Nainen lapsineen kuljetettiin Peijaksen sairaalaan lääkärin arvioon. Naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Linja-auto törmäsi linja-auton perään Kielotiellä
Vantaa, Kielotie x Asematie, 6.11.2019 klo 12.34
Poliisipartio sai tehtäväkseen mennä Kielotien ja Asematien risteykseen, jossa linja-auto oli törmännyt toisen linja-auton perään. Paikalle saapui myös useita pelastuslaitoksen yksiköitä. Tapahtumapaikalla poliisipartiolle selvisi, että linja-auto oli ollut pysähtyneenä liikennevaloristeyksessä, kun takaa tullut toinen linja-auto oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä törmännyt pysähtyneenä olleen linja-auton perään. Perään ajetun linja-auton kyydissä ollut matkustaja loukkaantui lievästi onnettomuudessa. Peräänajajaa, 57-vuotiasta miestä, epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Molempien linja-autojen kuljettajat olivat selvin päin.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory