Mainos:Rattijuopon auto otettiin takavarikkoon

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti rauhallinen vuorokausi. Partioilla oli tehtäviä 218 vuorokauden aikana. Muutama rattijuoppo jäi kiinni Päijät-Hämeessä ja kaksi kuljettajaa syyllistyi törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
Lahti. 46-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen keskiviikkoiltana Nostavantiellä. Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että henkilöautoa kuljettanut mies oli ajanut Nostavantietä Lahden suunnasta. Auto oli ajautunut oikealle kaartuvassa mutkassa suoraan kevyenliikenteenväylän yli päätyen pellolle noin 50 metrin päähän tiestä. Autosta oli lauenneet kaikki turvatyynyt ja se vaurioitui kauttaaltaan.
Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin 1,93 promillea, joka ylittää törkeän rattijuopumuksen rajan. Lisäksi hän on ajokiellossa.
Auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Molemmat kuljetettiin sairaalaan tutkimuksiin.
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti keskiviikkona kello 15.35 henkilöauton ulosajosta Pensuontiellä. Paikalla menneelle partiolle selvisi, että 18-vuotias mies oli ajanut henkilöautolla Pensuontietä Heinämaantien suunnasta. Kuljettaja oli jostain syystä suistunut pitkän suoran jälkeen kulkusuunnassaan oikealle ojaan törmäten kuuseen ja siitä auto oli sinkoutunut toiselle puolelle tietä päätyen ojaan kyljelleen. Kuljettaja oli autossa yksin ja hänet vietiin sairaalaan tarkastettavaksi.
Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Orimattila. Partio tapasi keskiviikkona puolenpäivän aikoihin 60-vuotiaan ajokiellossa olevan miehen kuljettamassa henkilöautoa Lahdentiellä. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 1,9 promillea, joka ylittää törkeän rattijuopumuksen rajan. Kuljettaja käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi.
Miehen kuljettama auto otettiin takavarikkoon, koska hän on kuluvan vuoden aikana syyllistynyt kahdesti törkeään rattijuopumukseen ennen tätä tapausta.
Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Hollola. Partio ajoi keskiviikkoaamuna tunnuksettomalla partioautolla valtatietä 12 Lahdesta Tampereen suuntaan. Sairakkalan kohdalla partion ohitti henkilöauto, joka jatkoi matkaa ohituksen jälkeen käyttäen kovaa nopeutta. Partio lähti seuraamaan autoa, jonka kuljettaja käytti huomattavaa ylinopeutta. Seurannan aikana auto ohitteli muita autoja sulkuviivojen kohdilla ja risteysalueilla. Partio mittasi kovimmillaan autolle keskinopeudeksi 153 km/h nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h.
Auto kuljettanutta 24-vuotiasta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Hämeenlinna. Partio suoritti ajotapavalvontaa keskiviikkoaamuna tunnuksettomalla poliisiautolla valtatiellä 3 Iittalassa. Partion ajaessa Kappakalliolta pohjoiseen, ohitti se silminnähden kovalla nopeudella henkilöauto. Partio mittasi autolle keskinopeudeksi 165 km/h 3369 metrin matkalla. Nopeusrajoitus kyseisellä matkalla on 100 km/h.
Autoa kuljettanutta viisikymppistä naista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory