Mainos:Kolme irrallaan ollutta koiraa hyökkäsi koiran kimppuun Varpaisjärvellä

NordenBladet —

07.11.2019 klo 08.32Itä-Suomi
Koiran omistaja oli ollut Lapinlahden Varpaisjärvellä keskiviikkoiltana kello 19 aikaan ulkoiluttamassa omaa talutushihnassa ollutta koiraansa, kun kolme irrallaan ollutta koiraa hyökkäsi hänen koiransa kimppuun. Koira sai vakavia puremavammoja, jonka vuoksi omistaja lähti viemään koiraa eläinlääkärille. Poliisi tavoitti irrallaan olleiden koirien omistajan, jonka mukaan hän ei ollut huomannut, että koirat olivat onnistuneet karkaaman aidatusta häkistä. Omistaja sai pian hyökkäyksen jälkeen koiransa kiinni. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus eläimen vartioimatta jättämisestä.
***
Siilinjärveläinen mies tankkasi Siilinjärvellä olevalla huoltamolla autonsa keskiviikkoiltana, mutta jätti polttoaineet maksamatta. Asian selvittelyssä ilmeni, että sama mies oli käynyt aikaisemminkin tankkaamassa autonsa, mutta maksut olivat jääneet tekemättä. Tankkaajaksi epäilty mies on ajokiellossa ja auto millä hän oli liikenteessä, on poistettu liikennekäytöstä jo talvella 2019.
***
Sonkajärveläinen mies soitti myöhään keskiviikkoiltana hätäkeskukseen, että hänen asunnossaan on mies häiriöksi, eikä suostu poistumaan asunnosta. Partion ollessa matkalla Sonkajärvelle, mies soitti vielä uudestaan hätäkeskukseen ja varmisti, että onhan poliisi varmasti tulossa. Paikalla selvisi, ettei asunnossa ollut ketään ulkopuolista eikä missään vaiheessa iltaa ole ollutkaan. Mies myönsikin poliisille soittaneensa hätäkeskukseen, koska halusi vähän ”toimintaa” iltaan. Turhan hätäkeskussoiton vuoksi asiasta on kirjattu rikosilmoitus niskoittelusta poliisia vastaan.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory