Etsintäkuulutetulla näpistelijällä veitsiä hallussaan

NordenBladet —

06.11.2019 klo 09.21Häme
Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti rauhallinen vuorokausi. Tehtäviä partioilla oli vuorokauden aikana 163, joista Kanta-Hämeen puolella hoidettiin 96 ja Päijät-Hämeessä 67 tehtävää.
Hämeenlinna. Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän tiistaina kello 14.30 Takkumäenkujalle, minkä mukaan mies oli otettu kiinni hänen varastaessaan tuotteita kaupasta. Partiolle selvisi, että 25-vuotias mies oli ottanut myymälästä aurinkolasit sekä polkupyörän lukon ja piilottanut ne vaatteisiinsa. Hänet otettiin kiinni kassalinjojen jälkeen.
Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä useita erilaisia veitsiä sekä vähäinen määrä huumausaineita. Lisäksi hänellä oli muutama voimassa oleva etsintäkuulutus.
Asiaa tutkitaan näpistyksenä, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona ja huumausaineen käyttörikoksena.
Hämeenlinna. Partio pysäytti tiistaina iltapäivällä henkilöauton ja perävaunun yhdistelmän Laaniitynkadulla tarkastusta varten. Autoa kuljetti 30-vuotias mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen. Hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle. Kuljettaja vietiin verikokeeseen asian varmistamiseksi.
Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.
Autoon tehdyssä paikanetsinnässä löydettiin vähäinen määrä huumausaineita, jotka kuuluivat auton kyydissä olleelle 35-vuotiaalle miehelle. Hänelle kirjoitettiin sakko huumausaineen käyttörikoksesta.
Hämeenlinna. Partio tapasi 37-vuotiaan ajo-kiellossa olevan miehen kuljettamassa pakettiautoa tiistai-iltana Hattelmalantiellä. Hän puhalsi alkometriin 0,6 promillen tuloksen ja hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen kokaiinille ja amfetamiinille.
Autoon tehdyssä paikanetsinnässä löytyi varastettuja tavaroita, minkä seurauksena myös auton kyydissä ollutta 34-vuotiasta miestä epäillään kätkemisrikoksesta.
Autoa kuljettanutta miestä epäillään kätkemisrikoksen lisäksi rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Molemmat miehet otettiin kiinni epäiltynä kätkemisrikokseen.
Hämeenlinna. Partio tapasi puolenyön jälkeen sekavan oloisen 18-vuotiaan naisen Mansikkapolulla. Hänen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä murtovälineitä ja huumausaineita.
Tapahtumaa tutkitaan huumausainerikoksena ja murtovälineen hallussapitona.
Lahti. Vartija otti kiinni tapanäpistelijän tiistaina iltapäivällä Kauppakeskus Sykkeessä. 36-vuotias nainen oli ottanut kaupan sisällä hyllystä lonkerolaatikon ja hän oli poistunut sisääntuloportin kautta maksamatta juomia. Vartija otti naisen kiinni kauppakeskuksen aulassa.
Tämä tapaus oli naisen kymmenes näpistys vuoden sisällä.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory